Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bursele europene scad. Stoxx 600 inchide in declin

de Bianca Tila 18 Aug. 2023 47
Bursele europene scad. Stoxx 600 inchide in declin
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pietele bursiere europene isi continua scaderile, dupa ce procesele-verbale ale sedintei Rezervei Federale din SUA au aratat ca nu sunt excluse noi cresteri ale ratelor dobanzii pentru a tempera inflatia.

Stoxx 600 a inchis in declin cu 0,9%. Componenta companiilor din industrie a inregistrat scaderi cu 2,8%, iar cea a tehnologiei a coborat cu 1,8%.
 
In ceea ce priveste resursele de baza, petrolul si gazele, acestea au fost singurele sectoare pe verde, in crestere cu 0,8%, respectiv 0,3%.
 
Embracer, grupul suedez de jocuri video, si-a inversat unele dintre pierderile recente, urcand cu 12,5%. Rezultatatul a consemnat cea mai mare crestere in cadrul indicelui, dupa ce si-a reiterat previziunile pentru intregul an in rezultatele trimestriale.
 
Actiunile din Asia-Pacific si-au extins pierderile, dupa procesul-verbal al Fed si datele din Japonia asupra primei scaderi lunare a exporturilor in mai bine de doi ani, pe fondul incetinirii cererii din partea Chinei si a altor parteneri asiatici.
 
DAX a coborat cu 0,71%, in timp ce CAC 40 al bursei din Paris cu 0,94%, iar FTSE 100 al bursei din Londra a pierdut 0,63%.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: bursa din parisburse europenestoxx 600

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]