Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

BVB a inregistrat o crestere in prima sedinta a saptamanii

de Bianca Tila 24 Oct. 2022 605
BVB a inregistrat o crestere in prima sedinta a saptamanii
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Bursa de Valori Bucuresti a inceput in crestere pe aproximativ toti indicii din sedinta de luni. De asemenea, au fost efectuate tranzactii de 1,828 milioane de lei in primele 55 de minute dupa inceperea operatiunilor.

In ceea ce priveste indicele principal, BET a urcat cu 0,33%, in timp ce BERT-Plus s-a apreciat cu 0,40%. BET este indicele care arata evolutia celor mai lichide 20 de companii, in comparatie cu BET-Plus care arata evolutia celor mai lichide 37 de actiuni de la BVB.
 
De asemenea, indicele blue-chip extins BET-XT a afisat o crestere de 0,43%, in timp ce reperul de randament al fondurilor de investitii, BET-BK, a urcat cu 0,49%. BET-XT este indicele celor mai lichide 25 de titluri.
 
Indicele BET-FI al SIF-urilor a aratat un avans de 0,48%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic si al utilitatilor s-a majorat cu 0,42%.
 
In ceea ce priveste indicele BET AeRO, este pe minus cu 0,02%. Acesta include 20 de companii reprezentative de pe piata AeRO.
 
Cele mai mari cresteri ale valorii actiunilor au fost inregistrate de Santierul Naval Orsova (+8,37%), Turism Felix (+6,06%) si Chimcomplex Borzesti (+2,73%), potrivit datelor BVB.
 
La polul opus se afla actiunile in scadere inregistrate de UCM Resita (-14,81%), Impact Developer&Contractor (-4,65%) si Transilvania Investments Alliance (-2,57%).


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: bursaindicele betbet-xtbet aerobet-ngbet-fibet-bk

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de joi

de Bianca Tila
28 Mar 2024
Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de astazi. Rulajul se cifra la 21,4 milioane de lei dupa 30 de minute de la debutul...

Hugo Boss s-a prabusit la bursa

de Bianca Tila
07 Mar 2024
Actiunile Hugo Boss s-au prabusit cu peste 17%. Compania avertizeaza ca este posibil sa nu reuseasca sa isi atinga obiectivul de vanzari pentru anul...

OMV Petrom s-a delistat oficial de la bursa

de Bianca Tila
26 Oct 2023
OMV Petrom s-a delistat oficial de la bursa londoneza - London Stock Exchange, potrivit companiei. Datele arata ca este vorba de certificatele...

Bursa de la Bucuresti a deschis pe rosu sedinta de tranzactionare de astazi

de Bianca Tila
02 Aug 2023
Bursa de Valori Bucuresti a deschis in scadere pe toti indicii. Rulajul se cifra la 4,02 milioane de lei, dupa 35 de minute de la debutul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]