Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nou record la bursa pentru Enel

de Florin Amariei 29 Ian. 2020 1973
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Enel a obtinut un nou record la bursa, dupa ce a anuntat depasirea pragului capitalizarii de 80 de miliarde de euro.

”Enel a atins un nou nivel record al capitalizarii de piata, depasind pentru prima data valoarea de 80 de miliarde de euro. Astfel, Enel isi consolideaza pozitia de lider in randul companiilor italiene precum si in sectorul de utilitati din Europa”, a anuntat miercuri compania.
 
Performanta se datoreaza modelului de afaceri integrat si sustenabil, spun reprezentantii Enel.
 
”Performanta se datoreaza modelului de afaceri integrat si sustenabil, adoptat de Enel inca din 2015, ceea ce a permis grupului sa profite de oportunitatile ample oferite de tranzitia energetica”, mai arata grupul.
 
Enel este o companie energetica multinationala, unul dintre liderii integrati pe pietele globale de electricitate, gaze naturale si energii din surse regenerabile.
 
Enel Romania este unul dintre cei mai mari investitori privati in domeniul energetic, cu operatiuni in sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, dar si al productiei de energie electrica din surse regenerabile. Grupul Enel activeaza in peste 30 de tari din lume, avand o capacitate instalata neta de productie de energie de circa 89 GW.
 
Enel distribuie electricitate printr-o retea de peste 2,2 milioane de kilometri, are circa 73 de milioane de clienti casnici si companii in toata lumea, care reprezinta cea mai mare baza de clienti comparativ cu firmele europene din domeniu. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power opereaza unitati de productie cu o capacitate instalata de 46 GW din surse eoliene, solare, geotermale si hidro in Europa, cele doua Americi, Africa, Asia si Australia.
 
Enel are aproximativ 3.100 de angajati in Romania si ofera servicii unui numar de 3 milioane de clienti. Grupul este prezent pe piata din Romania din 2005.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: enelbursarecordcapitalizare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Bursa de la Bucuresti deschide in scadere sedinta de vineri

de Bianca Tila
10 Mai 2024
BVB a deschis in scadere sedinta de vineri. Dupa 30 de minute de la debutul tranzactiilor, rulajul se cifra la 3,105 milioane de lei. Indicele...

Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de joi

de Bianca Tila
28 Mar 2024
Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de astazi. Rulajul se cifra la 21,4 milioane de lei dupa 30 de minute de la debutul...

Hugo Boss s-a prabusit la bursa

de Bianca Tila
07 Mar 2024
Actiunile Hugo Boss s-au prabusit cu peste 17%. Compania avertizeaza ca este posibil sa nu reuseasca sa isi atinga obiectivul de vanzari pentru anul...

BVB a pierdut peste 5 miliarde de lei la capitalizare

de Bianca Tila
04 Mar 2024
Bursa de Valori Bucuresti a pierdut 5,35 miliarde de lei la capitalizare, respectiv 1,7%. Valoarea tranzactiilor cu actiuni a crescut cu 61,91...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]