Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oamenii apeleaza la profesionisti. Profesionisti ai bun-gustului si frumosului.

de Teo Manole 17 Oct. 2014 10195
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceasta este o afacere relativ noua. Dar, de ce prefera oamenii sa lase petrecerile si aniversarile pe mainile unor straini, sa nu mai spunem de nunti, botezuri etc.? Din mai multe considerente.

Solutii inspirate pentru fiecare domeniu dinamic in care iti investesti abilitatile de antreprenor! De ce externalizeaza oamenii event planning-ul? Iata cateva motive!

Convienienta
Un motiv intemeiat pentru a angaja un event planner. Azi, multi dintre noi nu avem timp, resurse si energie pentru a fi atenti la detaliile organizarii unui eveniment. Chiar daca ne-am permite acest lux, planificarea unui eveniment poate fi obositoare si distractia ar putea intra intr-un con de umbra.

Companiile prefera sa ii tina pe angajati la munca, nu sa le distraga atentia; astfel, apeleaza la specialistii in organizarea de evenimente. Planificatorii de evenimente sunt acolo pentru a se ocupa de toate detaliile, in timp ce clientii lor se relaxeaza. Totusi, in cazul unor evenimente de amploare, gazda, clientul, vrea sa se implice in activitatea de organizare, lucru benefic.

Expertiza
Event plannerii sunt “echipati” cu un set de contacte si informatii. Pot da un telefon si iti vine cel mai frumos tort sau un cantaret bun, la pret ieftin. Cu ajutorul lor, poti selecta varianta A sau B, fara sa alegi intre doua “rele”. Astfel, clientul va fi mai putin stresat. Rar vezi evenimente planificate in urma cu cateva luni, astfel incat organizatorii de evenimente experimentati trebuie sa lucreze rapid.

O viziune exterioara
Sa recunoastem. De cele mai multe ori, vrem sa ne impunem punctele de vedere, sa le vedem transformate in fapte. Dar nu avem mereu dreptate. Este ca si cum un autor s-ar situa intr-o pozitie neutra, pentru a nu influenta un scenariu. Aceeasi teorie se aplica in cazul organizarii de evenimente. Event plannerii sunt obiectivi. Evenimentele nu reprezinta doar un moment de petrecere cu prietenii, ci expun intotdeauna viziunea cuiva, statutul sau social, puterea financiara, gusturile. Oamenii apeleaza la profesionisti. Profesionisti ai bun-gustului si frumosului.

Creativitate
Unii oameni se pricep la organizarea de petreceri, lansari, evenimente. Dar pe masura ce timpul trece, gusturile se diversifica. in aceste situatii, creativitatea sau noutatea sunt esentiale. Un organizator de evenimente aduce acea creativitate necesara evenimentului in sine.

El se asigrua ca evenimentul este diferit de ceea ce au experimentat pana atunci respectivii clienti, se concentreaza asupra celor mai noi trenduri. De exemplu, petrecerile tematice vor fi mereu la moda, deoarece aduc surprize nebanuite.

Firma organizare de evenimente


Tags: afacereafacerievent plannerevenimenteorganizare de evenimente

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

BVB: Afacerile s-au dublat la 58,3 miliarde de lei

de Bianca Tila
26 Sep 2022
Companiile din indicele BET incheie semestrul 1 din acest an cu un profit net de 16,1 miliarde de lei. Fata de prima jumatate a anului trecut, acum...

Ce afaceri sunt in crestere cu 2,7% in primele sapte luni ale lui 2015?

de Idei de afaceri
09 Sep 2015
Cifra de afaceri din industrie a crescut, in primele sapte luni din 2015, cu 2,7% pe ansamblu, sustinuta de industria prelucratoare, care a avansat...

Schimbari majore pentru sustinerea afacerilor mici in 2015

de Idei de afaceri
19 Feb 2015
Numarul afacerilor mici va creste anul acesta in Romania. Sectoarele in dezvoltare sunt diverse, accentul fiind pus pe IT&C. Teoretic, un start-up...

A faurit Creatorul nostru alimentul perfect? Micuta samanta este remediul perfect pentru sanatate si afaceri!

de Zenobia Badescu
14 Nov 2014
Chia - o samanta atat de mica, dar atat de puternica. Se pare ca da. Le-au consumat maiasii si aztecii, vechi civilizatii care considerau chia un...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]