Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Studentii pot participa la un nou program ASF

de Idei de afaceri 03 Feb. 2022 1548
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Studentii care vor sa invete totul despre investitiile la bursa pot participa la un nou program ASF. Iata despre ce este vorba!

Programul este unul didactic, care nu implica riscuri financiare sau folosirea banilor proprii. Proiectul educational va incepe pe data de 21 martie 2022 si va debuta cu un seminar online de training, organizat cu scopul intelegerii notiunilor de baza ale unei investitii pe piata de capital, dar si a modalitatii de accesare si de functionare a platformei de tranzactionare.
 
"Accesul la platforma demo a BVB va fi disponibil timp de patru saptamani, pana pe data de 15 aprilie 2022. Pe intreaga perioada, participantii vor beneficia de consultanta gratuita in cazul in care vor avea nevoie de ajutor sau de indrumare. Practic, acest program se bazeaza pe experiente de invatare de tip learning-by-doing, un concept modern de studiu", se mentioneaza in comunicat.
 
Pentru a se inscrie la acest program, studentii vor completa un formular online pe care il vor primi de la universitatea de care apartin. Inscrierile pot fi facute pana la data de 14 martie 2022.
 
Cele 24 de universitati partenere ai caror studenti vor putea participa la acest program sunt: Academia de Studii Economice Bucuresti, Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Universitatea Romano - Americana, Universitatea Babes-Bolyai, Universitatea Danubius Galati, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi, Universitatea Petru Maior, Universitatea de Vest Timisoara, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Universitatea Vasile Alecsandri Bacau, Universitatea din Craiova, Universitatea din Oradea, Universitatea Ovidius din Constanta, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi Iasi, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Universitatea Valahia din Targoviste, Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, Universitatea Nicolae Titulescu Bucuresti, Universitatea Bucuresti, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, Universitatea Politehnica Bucuresti si Universitatea Stefan cel Mare Suceava.
 
Proiectul ASF se va desfasura in cadrul Global Money Week 2022 (21 - 25 martie 2022), un eveniment global de educatie financiara, care se desfasoara sub egida Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), in cadrul caruia comunitati intregi isi unesc eforturile pentru a stimula o mai buna cunoastere a mediului financiar, pentru inlaturarea politicilor financiare depasite si pentru a oferi tinerilor instrumentele si inspiratia necesare pentru a-si modela propriul viitor.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: studentibursaasf

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de joi

de Bianca Tila
28 Mar 2024
Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de astazi. Rulajul se cifra la 21,4 milioane de lei dupa 30 de minute de la debutul...

ASF: Multe business-uri din Republica Moldova sunt pretable sa fie listate la BVB

de Bianca Tila
27 Mar 2024
Multe businesss-uri din Republica Moldova sunt absolut pretabile sa fie listate pe Bursa de Valori din Bucuresti. In acestea se numara business-uri...

Hugo Boss s-a prabusit la bursa

de Bianca Tila
07 Mar 2024
Actiunile Hugo Boss s-au prabusit cu peste 17%. Compania avertizeaza ca este posibil sa nu reuseasca sa isi atinga obiectivul de vanzari pentru anul...

OMV Petrom s-a delistat oficial de la bursa

de Bianca Tila
26 Oct 2023
OMV Petrom s-a delistat oficial de la bursa londoneza - London Stock Exchange, potrivit companiei. Datele arata ca este vorba de certificatele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]