Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 Solutii digitale care iti cresc afacerea

de Camelia Diaconu 19 Feb. 2019 3101
4.93 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Marile companii au ajuns deja la concluzia ca transformarea digitala este cel mai important pas in afaceri. Acest lucru nu ar trebui sa fie doar un criteriu de ajutor pentru a-ti atinge obicetivele, ci un adevarat standard de functionare. Iti explicam care sunt printre cele mai importante solutii digitale care te ajuta sa iti cresti afacerea!

Pe masura ce tehnologia avanseaza este extrem de important sa tinem pasul cu ea si sa evoluam. Transformarea digitala este una dintre solutiile optime care ajuta o companie sa supravietuiasca pe termen lung si sa aduca profit. Cand spunem transformare digitala nu ne referim doar la program de software care trebuie implementare, ci la o intreaga industrie care ajuta la imbunatatirea afacerii. Vorbim despre o schimbare in cultura organizationala a companiei, un intreg proces care te ajuta sa cresti. Asadar, iata patru solutii care iti pot creste afacerea!
 
  • Programe de software pentru productivitate. Nu sunt deloc o noutate pentru marile companii, vorbim aici despre programele office care ajuta la prezentarea facila a multor detalii tehnice. Aceste programe de software au inceput sa fie functionale inca din anii 80, prin folosirea programelor word sau excel, insa acum vorbim despre implementarea unor solutii digitale mult diferite. Exista programe de management care sunt extrem de utile pentru valorificarea timpului anagajatilor. Programe de soft in care vei afla care este timpul pe care angajatii tai il investesc intr-un anumit task.
     
  • Colectarea datelor. O data cu proiectele de management vei avea si acces catre o multime de date pe care ulterior le poti folosi in alte scopuri. Informatiile sunt datele cheie ale unei afaceri, asa ca datorita tehnologiei avansate acum le poti obtine mai usor. Un exemplu concret ar putea fi programele de verificare ale site-urilor online si campaniilor de marketing. Un program de analytics te va ajuta sa vezi exact performantele companiei tale, segmentate in functie de publicul tinta.
     
  • Marketing automat. Criteriul cel mai important dintr-un business este o relatie buna cu clientul. Dincolo de orice motoare de cautare ori programe de evolutie, exista si o multime de solutii prin care poti pastra o relatie activa cu clientul. Campanii de social meda, campanii de email marketing, newsletter, toate sunt task-uri ce pot ajuta in mod automat relatia dintre companie si client. Aceste programe de marketing automat despre care vorbim au in vedere programarea unori campanii, setarea automata pentru a putea actiona.
     
  • Birou mobil. Pentru ca vorbim de tehnologie, avansarea nu inseamna doar programele digitalizate. Biroul mobil inseamna mai exact programe care te ajuta sa mentii relatii bune cu partenerii, clientii si inclusiv cu angajatii. Vorbim despre video call, program de direct messaging, etc.  Acest tip de serviciu „birou mobil” ajuta la creearea unui ochilibru intre angajati si vietile lor personale. Mai mult de atat, se reduc o serie de resurse: economisirea timpului pierdut pe drum, reducerea consumului de apa, de hartie, electricitate, etc. 
Asadar, fii atent la nevoile clientilor tai si adapteaza-te conform tehnologiei prezentului. Raspunde la nveloile companiei cu ajutorul acestor solutii digitale.
 


Tags: solutii digitaledigitalsolutii software

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.93 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]