Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Carti care iti influenteaza in bine cariera

de Camelia Diaconu 03 Apr. 2020 5299
5 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa ii construiesti o cariera de succes, atunci nu trebuie sa iti lipseasca din bibilioteca urmatoarele carti!

5 Carti care iti vor aduce succesul in cariera


 
Cariera nu este decat simpla modalitate prin care iti poti asigura o siguranta financiara. Dincolo de toate incercarile ei, cariera este mai mult decat un simplu job.

O construiesti cu pasiune, incredere, motivatie si mai ales cu multa munca. In tot acest proces al perseverentei, cartile sunt un aliat de nadejde care te ajuta sa obtii motivatia de care ai nevoie pentru a mai face un pas in fata. Iata si cele mai bune cinci carti care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele.
 
Savy! The young woman’s guide to career - Alice Nagle si Luanne Tierney. O carte din care vei primi cele mai bune sfaturi si trucuri care sa te ajute sa ajungi la cariera de succes pe care ti-o doresti. Vei invata ce inseamna increderea in tine si cat de mult te ajuta la un loc de munca, indiferent de domeniu, dar si cum sa iti construiesti propriul brand si sa fii un bun comunicator in orice mediu.

 
So good they can’t ignore you - Cal Newport. O carte din care vei invata ca pentru a atinge o cariera de succes nu este necesar sa te concentrezi decat pe abilitatile pe care stii ca le ai deja, ci si sa iti dezvolti cat mai multe. Vei citi interviuri ale oamenilor de succes, antreprenori de succes, dar si fermieri care au reusit sa isi atinga obiectivele, iar acum detin business-uri profitabile.

 
Do what you are - Paul D. Tieger, Barbara Barron, Kelly Tieger. Cartea ce te va ajuta sa iti gasesti cariera potrivita in functie de personalitatea ta. Cel mai important, inainte de toate, este sa iti descoperi personalitatea, iar ulterior sa iei deciziile care te avantajeaza in cariera.

 
The third door - Alex Banayan. Vei citi cum oamenii de succes ai zilelor noastre au reusit sa isi atinga obiectivele. Interviuri cu Steve Wozniak, Jessica Alba, Pitbull, Larry King, toti oamenii care au stiut sa deschida a „treia usa” atunci cand a fost nevoie. O invatatura care te va ajuta sa iesi din zona de confort si sa iti depasesti limitele.

 
Get a life, not a job - Paula Caliguriri. Asa cum spuneam, cariera inseamna mai mult decat un job. Si pentru ca ne petrecem aproape zilnic peste 8 ore la birou, atunci de ce sa nu facem ceea ce ne place? Vei invata ca este inutil sa iti consumi energia intr-un job care nu iti place si mai ales sa te gandesti la un alt loc de munca si ca cel mai bine este sa iti iei viata in maini si sa te gandesti ce iti doresti cu adevarat. Trebuie sa preiei controlul prorpiului destin, iar asta vei invata din aceasta carte.
 


Tags: carti motivationalecarti de succescarti pentru afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]