Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Carti de autoeducare pentru proprietarii de afaceri

de Camelia Diaconu 17 Iul. 2019 4453
4.5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe langa cunostintele de marketing, management, comunicare si cele financiare, un manager de succes trebuie sa fie intotdeauna pregatit pentru situatiile cu care se confrunta. De multe ori, antreprenorii au declarat faptul ca apeleaza la cursurile MBA (Master of Business Administration), insa daca bugetul sau timpul nu iti permite, cartile de autoeducare sunt si ele solutia optima. Iata si cateva recomandari!

Tehnicile de autoeducare sunt numai bune pentru tinerii antreprenori care isi doresc sa intre in lumea afacerilor. Sunt usor de invatat atat din cursuri de specialitate de profil, dar si din cartile de autoeducare care nu sunt la fel de costisitoare. Citirea intensiva a celor mai bune carti poate fi o sursa garantata de succes pe termen lung. Iti recomandam cinci dintre cele mai bune carti de autoeducare!
 
Lost and Founder - Rand Fishkin. Este cartea ideala pentru antreprenorii aflati la inceput de drum. Este impulsul de care multi tineri fara curaj au nevoie pentru a intra intr-o afacere. Rand Fishkin, fondatorul companiei Moz, afacere de milioane de dolari acum, este deja recunoscut la nivel mondial datorita abilitatilor sale extraordinare in domeniul SEO (Search Engine Optimization - Optimizarea motoarelor de cautare).
 
Measure what matters - John Doerr. Este urmatoarea cartea de autoeducare pe care trebuie sa o ai pe lista. Cu ajutorul ei vei invata care sunt obiectivele cheie pe care trebuie sa ti le setezi pentru a avea succes. Ce trebuie sa faci intr-o companie pentru a dezvolta cele mai bune si potrivite strategii de dezvoltare, dar si prin ce metode iti poti atinge obiectivele pe care ti le-ai propus.
 
Bad blood - John Carreyrou. Intr-o afacere aflata la inceput de drum, fara sa iti dai seama poti intra intr-o multime de capcane. Cartea lui Carreyrou te va invata ce inseamna etica in afaceri si care sunt capcanele de care sa te feresti. In carte vei afla si care au fost problemele pe care autorul le-a intampinat, iar de aici poti invata cea mai importanta lectie in afaceri.
 
Codul culturii. Secretele grupurilor de mare succes - Daniel Coyle. Vei afla povestile catorva dintre cele mai mari si eficiente organizatii din lume, dar si ce anume le-a facut sa functioneze atat de bine. Vei invata cum sa lucrezi cu mai multi oameni pentru a ajunge la succesul final. Vei citi strategii care te vor ajuta in procesul de invatare si colaborare si care iti vor schimba mentalitatea in sens pozitiv.
 
Cum sa dai lovitura. Afla cum isi construiesc marii antreprenori afacerile si influenta si cum o poti face tu - Gary Vaynerchuk. Din ultima carte de autoeducare vei invata de ce este atat de important brand-ul personal intr-o afacere. Vei citi motivele pentru care brand-ul a contat din totdeauna si vei descoperi o perspectiva noua asupra lucrurilor care s-au schimbat.


Tags: carti autoeducarecarti motivationalecarti pentru antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]