Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Carti pe care trebuie sa le citesti inainte de inceputul carierei

de Camelia Diaconu 16 Ian. 2019 3391
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cariera pe care ti-o alegi inseamna in primul rand pasiune, motivatie si bineinteles munca. O cariera de succes poate fi dezvoltata cu ajutorul cunostintelor din domeniu, iar sursele cele mai bune de inspiratie sunt cartile. Iata care sunt cele mai bune carti de cititi pentru o cariera de succes!

Se spune ca esti un om pregatit sa iti incepi o afacere in momentul in care esti deschis sa inveti. Anul 2019 se anunta un an bun pentru afaceri, iar daca vrei sa iti construiesti o cariera de succes care sa iti ofere o siguranta financiara, atunci trebuie sa citesti urmatoarele carti.
 
What color is yot parachute? - Richar Nelson Bolles. Este o carte deja populara pentru dezvoltarea carierei, vanduta in peste 10 milioane de exemplare in aproximativ 30 de tari. Cartea este recomandata atat pesoanelor care isi cauta un job, cat si oamenilor care isi doresc o schimbare in cariera si nu stiu de unde sa inceapa. Sunt acolo si cateva tehnici ajutatoare de social media care iti vor prinde bine daca le stii.
 
So good they can]t ignore you - Cal Newport. Este cartea care te impinge de la spate sa iti urmezi pasiunile. Vei constientiza o data cu citirea acestei carti faptul ca un pas important in cariera il faci in momentul in care esti pregatiti sa iti dezvolti cat mai multe abilitati, nu decat atunci cand te concentrezi pe ce ai.
 
Do what you are - Paul D. Tieger, Barbara Barron, Kelly Tieger. Daca iti doresti sa iti schimbi jobul, insa nu stii spre ce directie sa mergi, atunci trebuie sa citesti aceasta carte. Te va ajuta sa pornesti pe drumul care ti se potriveste, in functie de personalitate. Vei afla cum sa iti descoperi personalitatea, care sunt lucrurile care te influenteaza, dar si care sunt alegerile pe care le ai de facut in cariera.
 
The Third Door - Alex Banayan. Din aceasta carte vei afla cum alti mari oameni de succes din lume au reusit sa se lanseze in cariera. Cartea iti explica exact drumul pe care l-au avut subiectii lui, dar si la ce evenimente a participat protagonistul cartii alaturi de unii dintre cei mai mari oameni de acum. Dupa ce o citesti, iti vei da seama ca este timpul sa iesi din zona ta de confort si sa faci mai multe pentru a reusi in cariera.
 
Get a life, noit a job - Paula Caliguiri. Cartea te va incuraja sa faci alegerile corecte care sa iti usureze viata. Avand in vedere ca ne petrecem o buna parte din timp la job, ideal ar fi sa avem si un loc de munca la care sa ne faca placere sa mergem. In caz contrar, iti vei consuma energia gandindu-te la un alt loc de munca. Petrece-ti timp in locurile in care iti face placere si fa lucruri de care esti cu adevarat pasionat.
 


Tags: carti de cititcarti pentru afacericarte pentru antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]