Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 citate motivationale ale CEO-ului Yahoo, Marissa Mayer

de Alexandra Popescu 22 Iul. 2014 3603
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Yahoo este o platforma celebra, care a trecut prin multe schimbari de-a lungul anilor. Cea care este responsabila de succesul actual este Marissa Mayer, CEO-ul foarte apreciat al ultimilor doi ani pentru Yahoo.


Are 39 de ani si are expertiza tehnica pentru a intelege stiinta din spatele matricei Yahoo, insa este cunoscuta si pentru moda si credibilitatea celebra. De asemenea, a fost si prima femeie inginer si faimoasa angajata de 20 de ani a Google.
 
Pe de alta parte, Mayer este si responsabila start-up-ului social Tumblr si va fi carma unuia dintre marii furnizori de e-commerce ai Chinei, Alibaba. Avand atat de multa experienta, Mayer a obtinut multa intelegere si lectii pe care multi oameni nu le vor experimenta. 
 
Pentru ca 17 iulie a marcat a doua sa aniversare ca CEO Yahoo, in continuare avem cinci citate ale sale care te vor pune pe ganduri in privinta viziunii leadershipului si afacerilor.
 
"Am facut intotdeauna ceea ce nu eram inca gata sa fac. Cred ca acesta este modul in care poti creste. Atunci cand exista acel moment de «wow, nu pot face asta» si accelerezi acele momente, atunci vei face progrese."
Tema comuna a multor antreprenori de succes este aceea ca ei gandesc maret si se imping pe ei insisi dincolo de nivelul de confort. Acelasi lucru il spune si Mayer. Trebuie sa te intrebi cum poti realiza un progres si care sunt barierele pe care trebuie sa le depasesti in afacerea ta.
 
"Eu am o teorie care este epuizata despre resentimente. Si o bati prin a sti ceea ce te face sa renunti sa ai resentimente."
Toata lumea se confrunta cu epuizarea. Echilibrul te poate ajuta sa iti construiesti o platforma a stabilitatii personale. Incearca sa realizezi prin identificarea a ceea ce iti lipseste si sa lucrezi sa incorporezi cateva elemente ale acestei teme inapoi in experienta ta.
 
"Daca poti gasi ceva de care esti cu adevarat pasionat, indiferent ca esti barbat sau femeie, vii mult mai putin in joc. Pasiunea este o forta neutralizatoare de gen."
Pasiunea nu este exclusiva pentru vreun gen. Du-te catre ceea ce esti pasionat, indiferent de ceea ce esti si cine esti. Este marele egalizator, asa cum spune Mayer.
 
"Poti fi bun la tehnologie si sa iti placa moda si arta. Poti fi bun la tehnologie si sa fii un atlet. Poti fi foarte bun la tehnologie si sa fii mama. Poti face asta in felul tau, dupa termenii tai."
Nu este nimic gresit sa ai un set robust de interese si pasiuni. Nu lasa niciodata un lucru sa te defineasca. Noi suntem niste indivizi cu multiple fete, iar unde talentul si pasiunea se ciocnesc este momentul cand magia se intampla. Mayer are o pasiune pentru tehnologie si un talent la estetica. Chiar daca par a fi doua lucruri fara legatura, acestea au contribuit excelent la cariera sa in Yahoo.
 
"Este, intr-adevar, minunat sa muncesti intr-un mediu cu o multime de oameni inteligenti."
Exista un stil de gandire bazat pe teama pe care unii antreprenori il poarta si care ii face sa vrea sa se inconjoare cu oameni care nu sunt la fel de buni ca ei. Este o mare greseala. Trebuie sa ai in jur oameni care sunt mai buni ca tine si sa lasi egoismul deoparte. O camera cu oameni stralucitori aduce o schimbare uimitoare. 
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afaceriyahootumblralibabaceo yahoomarissa mayercitate motivationale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
05 Apr 2024
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Productia si serviciile. Procesele de productie in afacerile agricole

de Idei de afaceri
11 Mar 2024
Procesul de productie reprezinta ansamblul operatiunilor care vizeaza activitati economice organizate social ce consta in obtinerea de bunuri...

Planificarea afacerii. Strategia de marketing

de Idei de afaceri
29 Mar 2024
Din punctul de vedere al planificarii de afaceri, strategia este ansamblul de operatii realizate in vederea atingerii unui obiectiv. Strategia de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]