Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Filme motivationale pentru antreprenori

de Camelia Diaconu 26 Feb. 2019 3165
4.79 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De multe ori ne inspiram din povestile pe care le vedem in filme. Iar, pentru ca orice viitor antreprenor are nevoie de un impuls de curaj, iata cateva dintre cele mai motivationale filme pe care ar trebui sa le urmareasca!

5 Filme si seriale motivationale
 

O afacere nu inseamna intotdeauna succes, ci si momente in care nu toate lucrurile functioneaza conform planului. Motivatia, dar si perseverenta sunt abilitati care nu trebuie sa lipseasca nici unui antreprenor, asa ca iata cateva filme din care vei avea ce invata! Sunt cateva productii in care poti rezona cu anumite situatii sau chiar cu anumite personaje!
 
Coco Before Chanel. Cu o poveste impresionanta de viata, Coco Chanel ar putea fi un exemplu demn de urmat de catre viitori antreprenori. A avut o viata grea, a inceput de jos, a crescut in orfeliant, a avut o multime de job-uri care nu au avut legatura cu industria modei, insa toate aceste lucruri nu au oprit-o din a ajunge unul dintre oamenii de succes. Coco Chanel, pe numele sau real Gabrielle Bonheur Chanel, a revolutionat industria modei printr-o afacere cu textile, dar si printr-o linie de parfurmuri si un atelier de bijuterii.
 
La casa de Papel.  Un serial de cateva episoade, dar care te va tine cu sufletul la gura. Vei afla ca un grup de infractori vor sa jefuiasca o institutie financiara, dar nu asa de usor, ci cu un plan foarte bine pus la punct. Ce pot invata viitori antreprenori de aici? Ei bine, ce inseamna sa executi corect un plan, care sunt lucrurile care pot duce la devierea planului initial, dar si cum trebuie sa reactionezi in situatii de criza si mai ales cat de important este sa iti alegi oamenii potriviti intr-un business, indiferent de domeniul lui.
 
The Chorus.  Poate una dintre cele mai apreciate povesti, conform spuselor directorului unei scoli de orfani si delicventi. Daca la inceput totul era o cearta si un scandal intre elevi, la final rezultatul este o scoala de bune maniere si mai ales disciplina in randul studentilor. Morala? Cum iti poti gestiona corect relatiile cu angajatii, chiar si cu cei mai vocali angajati.
 
Intouchables. O poveste insiprata din viata reala, filmul te va emotiona de-a dreptul. De ce? Pentru ca vei intelege cat este de important sa pretuiesti fiecare clipa pe care o ai si de ce este important sa profiti de orice oportunitate pe care o primesti. Filmul te va face sa iti schimbi aumite conceptii predefinite deoarece vei intelege care sunt valorile cu advearat importante din viata ta.
 
Bicycle Thievas. Un film care a fost deja considerat unul dintre cele mai bune filme realizate. Vei afla povestea unui tata care isi pierde instrumentul principal ce il ajuta sa munceasca, si anume bicicleta cu care facea naveta catre locul de munca. Filmul te va ajuta sa iti dai seama prin ce greutati poate trece un viitor antreprenor si de ce este important sa isi pastreze intotdeauna motivatia si perseverenta.
 


Tags: filme motivationalefilme pentru antreprenorifilme

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.79 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]