Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 filme pe care viitori antreprenori trebuie sa le vada

de Camelia Diaconu 16 Nov. 2018 4347
5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Viata de antreprenor nu este deloc usoara. Chiar daca la o prima vedere poate arata ca o usurare faptul ca lucrezi pentru tine si nu mai ai alt sef, in realitate esti incercat de multe obstacole pe care, daca nu esti suficient de pregatit, nu le poti trece. Filmele sunt actiuni motivationale, asa ca, iti recomandam sa vizionezi cateva inainte de orice decizie pe care te gandesti sa o iei.

5 filme care merita vazute de antreprenori
 

Este aproape weekend, timpul potrivit sa te motivezi pentru a lua o decizie corecta in ceea ce priveste cariera ta. Filmele pe care iti recomandam sa le vezi prezinta povesti antreprenoriale de succes, dar iti arata si munca titanica din spatele succesului. Prin ce aventuri poti trece ca si incepator, ce obstacole, dar si care sunt sursele de inspiratie pe care calea antreprenoriatului ti le pune la dispozitie.
 
The Fondeur. Fondatorul este un film despre Ray Kroc, persoana care a ajuns sa popularizeze conceptual de McDonald’s in toata lumea. Vei afla povestea unui influent om de afaceri care a reusit sa transforme acest concept, de la originea lui, intr-un mic restaurant fondat de cei doi frati Mac si Dick McDonald’s in California.
 
The Greatest Showman. Este un film biologic muzical despre proprietarul de circuri si entertainment Phinaes Taylor Barnum. Filmul ilustreaza inceputul business-ului si prezinta o componenta motivationala, care te ajuta sa iei decizii care sa revolutioneze un nou concept. 
 
Becoming Warren Buffet. Este documentarul care a adunat mai multe filme, fotografii de familie, interviuri, inregistrati din arhiva legendarului Warren Buffet, filantropul si investitorul miliardar in varsta de 86 de ani. Filmul este motivational in ideea in care te inspira sa incepi o afacere, vazand ideile bune si mai putin bune pe care le-a avut Buffet de-a lungul vietii. 
 
She started it. Este filmul care prezinta viata a cinci femei antreprenoare, care lupta sa isi construiasca afaceri timp de doi ani. Scopul filmlui este acela de a ilustra faptul ca si femeile au o multime de oportunitati de afaceri, inclusiv in domenii care se considera ale barbatilor.  Femeile pot oricand sa isi formeze o cariera mizand pe antreprenoriat. 
 
Nobody Speak. Este povestea despre putere si adevar, care arata lupta continua dintre fostul luptator Hulk Hogan si tabloidul online Gawker.  Filmul transmite in special un mesaj explicit despre bani, manipularea informatiilor si mass media, aratand care are miza mai mare si mai importanta.


Tags: filme motivationalefilme de vazutfilme pentru antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]