Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
5 Greseli pe care multi antreprenori le fac
Cand incepi o afacere pe cont propriu esti nevoit sa iei o serie de decizii importante, iar de multe ori sa intampla sa si greseseti. Pentru ca multe dintre greseli sunt comune, ti-am pregatit un top al greselilor in antreprenoriat.
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Cultivarea plantei cu 5 arome
- Nu acorzi suficient timp promovarii si vanzarii produselor. Cand incep o afacere, antreprenorii dedica foarte mult timp conceptului de lucru si produselor in sine si uita sa se dedice cu adevarat etapei de promovare. Practic, cea mai importanta etapa a unei afaceri deoarece aceasta aduce vanzarea efectiva a produselor. Conceptul trebuie sa fie unul cu adevarat unic, insa promovarea afacerii este cea mai importanta pentru a-ti populariza conceptul.
- Tii cont prea mult de parerile altora. Este foarte bine sa primesti pareri si sfaturi din partea celorlalti, insa nu toate directiile pe care le primesti iti sunt potrivite pentru stilul tau de afacere. Daca primesti sfaturi din partea persoanelor avizate, antreprenori care activeaza de mult timp in acelasi domeniu ca si tine, atunci poti lua in calcul intr-o mica masura parerea lor. Insa, atunci cand deja te lasi influentat de parerile celorlalti si actionezi dupa bunul lor plac, deja ideea nu mai este originala.
- Nu actionezi dupa un plan de afaceri. Nu te poti lansa in afaceri daca nu ai un plan de actiune pentru cel putin sase luni. Un plan care sa contina idei strategice de business, buget estimativ, dar si actiuni pentru eventualele schimbari neprevazute.
- Iti alegi o nisa prea mica. Daca vrei sa te faci remarcat pe piata, atunci trebuie sa te adresezi unui public variat. In caz contrar, o oferta mica iti va aduce un profit mai mic si sanse mai mici de dezvoltare.
- Nu ai parteneriate stabile. Succesul unei afaceri sta si in legaturile parteneriale pe care le ai si care te pot ajuta pe termen lung. Asigura-te ca iti dezvolti parteneriate strategice care sa fie benefice de ambele baricade si care sa te sustina sa iti constuiesti o reputatie si o baza solida de clienti.
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit