Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Greseli pe care sa nu le faci atunci cand realizezi website-ul afacerii tale

de Camelia Diaconu 31 Dec. 2019 4544
3.81 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Website-ul unei afaceri reprezinta cartea de vizita activa a business-ului. Este elementul reprezentativ al afacerii, motiv pentru care trebuie sa arate intotdeauna impecabil. Iata ce greseli nu ai voie sa faci atunci cand realizezi website-ul!

Un website bine realizat iti poate creste performantele afacerii, fara prea mari eforturi. Traim intr-o lume in care mediul online creste de la o zi la alta si tocmai din acest motiv  performantele fata de competitori se diferentiaza  printr-un website bine optimizat. Iti spunem mai jos cinci greseli pe care nu ai voie sa le faci atunci cand realizezi propriul website!

 
  • Website neadaptabil pe tableta si telefon. Prima si cea mai mare greseala atunci cand iti construiesti un website este sa nu il adaptezi in functie de instrumentele de pe care urmeaza sa fie vizionat, respectiv tableta sau telefon. In urma cu mai multi ani, Google a anuntat faptul ca 7 din 10 oameni obisnuiesc sa faca mai multe cautari pe Google de pe telefonul mobil, asa ca adaptabilitatea website-ului este esentiala.

 
  • Lipsa optimizarii SEO. SEO inseamna sa iti adaptezi textele in functie de cerintele Google, dar si sa transmiti un mesaj corect si concis publicului tinta, intr-o maniera cat mai atractiva. In 2019 SEO este cel mai important instrument al unui website deoarece optimizarea motoarelor de cautare are un impact major pentru public.

 
  • Timp de incarcare prea mare. De regula, in urma mai multor studii, s-a confirmat faptul ca un client pleaca de pe un site daca pagina pe care o cauta nu se deschide in mai putin de 3, maxim 5 secunde Utilizatorii care observa un timp de incarcare urias atunci cand intra pe un website, vor evita sa se mai intoarca a doua oara pe acelasi site.

 
  • Lipsa upgrade-urilor. Pentru ca mediul online se dezvolta cu rapiditate, majoritatea oamenilor se asteapta ca in momentul in care intra pe un site sa fie informati in totalitate corect. Nu vor sa citeasca informatii in jumatati de masura sau informatii eronate, asa ca site-ul trebuie obligatoriu sa fie updatat in timp real.

 
  • Call to action nefavorabil. Informatia care te duce catre vanzare trebuie sa fie cat mai atractiva, un indemn simplu care sa te provoace catre actiune. Un website realizat corect inseamna ca elementele call to action sa fie pozitionate cat mai vizibil in site, tocmai pentru a incita vizitatorul la actiune. In caz contrar, site-ul nu va aduce vanzari.

 
Asadar, asigura-te ca site-ul tau are lik-uri, butoane, iconi pentru fiecare pagina. De asemenea, asigura-te ca exista pagini de cerere-oferta, pagini cu date de contact, informatii care sa indemne publicul sa cumpere.
 


Tags: websitegreseli pe sitegreseli in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.81 din 5 - 8 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]