Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Sfaturi pentru antreprenori - oferite de Steve Wozniak, co fondatorul Apple

de Camelia Diaconu 17 Dec. 2018 3493
4.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De multe ori, viitorii antreprenori asteapta sfaturi, idei sau orice sugestii de la oamenii care au reusit deja in afaceri. Nu au intotdeauna curaj sa isi puna in practica ideile, chiar daca au un plan bine pus la punct pentru ideea lor de afacere. Iata ce recomanda co fondatorul Apple.

Cu totii stim despre compania de succes Apple. Insa, inainte de reusita de astazi, Steve Jobs impreuna cu Steve Wozniak au pus bazele unei companii de produse electronice intr-un garaj pe care l-au inchiriat in orasul Palo Alto, din sudul Californiei. Aici a fost punctul de plecare a ceea ce a insemnat dupa cativa ani o adevarata reusita in afaceri. Co fondatorul Apple ii sfatuieste pe tinerii antreprenori sau chiar pe viitorii antreprenori sa aiba curaj sa isi puna in practica ideile. Asadar:
 
Sa nu astepte momentul potrivit. Multi viitori antreprenori asteapta sa primeasca o finantare si abia dupa sa se apuce de anumite cursuri de antreprenoriat ori alte demersuri. De fapt, nu este deloc corect. Cel mai bine este sa inceapa sa livreze pe piata un produs ca si cum l-ar face pentru ei. Sa se straduiasca sa ofere toate detaliile pe care ei le considera importante. Sa puna bazele unui proiect fara sa se gandeasca la orice sursa de profit.
 
Sa simplifice cat de mult lucrurile. Din dorinta de a vinde, oamenii complica de multe ori lucrurile, iar acesta nu este neaparat un lucru bun. Secretul din spatele unui business de succes este acela de a avea un plan cat mai bine pus la punct, cat mai simplu si cat mai concret. Acest lucru te poate ajuta sa obtii si mai usor finantarea eventualilor colaboratori. 
 
Sa construiasca un produs de la zero. Nu este tocmai indicat sa te continui ceva ce altii au inceput deja. Vino cu un produs nou, vino cu o atractie pentru clienti daca vrei sa reusesti in afaceri. Constuieste un produs pentru tine pe care sa il prezinti oamenilor. Construieste un plan exact asa cum tu ti-ai dori sa gasesti pe piata.
 
Sa isi ia aproape oamenii potriviti.. Oamenii potriviti te pot ajuta sa ajungi departe. Co fondatorul Apple ii sfatuieste pe antreprenori sa isi ia mereu langa ei si ingineri. Acestia sunt capabili sa rezolve orice problema deoarece au alternative pentru orice le apare in cale. 
 
Sa faca un plan bun de marketing. In ziua de azi totul se vinde, daca stii cum sa faci asta. Alege-ti o strategie de marketing pe care sa o sustii in fata publicului. Vino cu idei care sa fie folositoare publicului. Alege un produs ori o categorie de produse care sa fie utile unei categorii variate de varsta. In felul acesta iti vei asigura succesul pe termen lung. 
 


Tags: sfaturi pentru antreprenoriidei de la antreprenorireusita in afaceriidei de afaceri pentru antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]