Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Temeri care nu te lasa sa incepi o afacere

de Camelia Diaconu 09 Mar. 2021 4964
4.85 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai o pasiune nemarginita pentu un anumit domeniu, insa cu toate astea nu ai curajul sa incepi o afacere? Te gandesti des sa incepi o afacere, insa iti lipseste curajul de a risca? Raspunsul la aceste intrebari este ca te temi sa incepi o afacere. De ce? Iata si cateva explicati!

Iti da tarcoale de foarte multe ori gandul de a incepe o afacere, insa cu toate astea nu ai niciodata curaj sa mergi mai departe pentru a-ti atinge visul. Ei bine, teama de a te lansa intr-o afacere vine din anumite cauze, iar cele mai comune cauze sunt:

 
Nu ai bani. Pentru inceput, sa obtii banii de care ai nevoie pentru a-ti incepe o afacere s-ar putea sa nu fie atat de greu. Ai o multime de solutii de imprumut la care poti avea acces usor, insa ce faci pe viitor? Cum te descurci pana afacerea se va pune pe picioare, ce faci daca afacerea nu creste, ce faci cand vor aparea cheltuielile neprevazute? Toate aceste temeri nu te lasa sa mergi mai departe pentru ca ti-e frica de ce va urma.
 
Insa, este important de stiut faptul ca indiferent daca ai sau nu toate resursele financiare, pe parcurs vei reusi sa iti stabilizezi calea. Pana la urma sunt intrebari firesti pe care oricine dintre noi si le pune, insa daca vei risca, vei castiga.

 
Nu ai suficient timp. Pentru ca in permanenta suntem pe graba, avem senzatia ca nu vom avea suficient timp la dispozitie sa ne implicam intr-o afacere. In realitate, cel mai important este doar sa stii sa iti organizezi corect timpul, caci este loc de toate.

 
Nu ai sustinere. Chiar daca poti construi si de unul singur o afacere, uneori ai nevoie si de sustinere. Poate vorbim doar de sustinerea morala, caci multe persoane au nevoie de sfaturi si de discursuri motivationale pentru a trece peste un impas. Daca iti doresti cu adevarat sa incepi un business, sustinerea va veni imediat. De unde? Din partea familiei, prietenilor, chiar si din partea prietenilor virtuali.

 
Nu ai incredere. Este perfect normal sa nu crezi de la bun inceput in totalitate in ideea ta de business. Ai nevoie de cateva aprobari, insa aceste aprobari nu trebuie sa fie o piedica in drumul tau, ci trebuie sa fie imboldul de care ai nevoie pentru a actiona. Sunt oameni care nu te plac, insa sunt mult mai multi cei care te plac cu adevarat.

 
Nu ai curaj. Cea mai mare temere care te tine pe loc. Este cel mai bine sa nu pornesti cu asteptari prea mari deoarece orice afacere implica si riscuri. Lipsa curajului iti poate stinge chiar si ultima forma de dorinta in ceea ce priveste deschiderea unei afaceri. Implica-te incet in orice actiune care te va duce catre drumul succesului si vei vedea ca pe masura ce te aventurezi, vei prinde curaj sa iti duci la bun sfarsit actiunile.

 
Pana la urma nimic rau nu se poate intampla. Orice infrangere poate fi depasita, iar perseverenta este cheia succesului!
 


Tags: esec in afaceritemeri in afaceririscuri in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.85 din 5 - 10 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]