Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 lucruri obisnuite pentru oamenii fericiti!

de Adela Simonescu 05 Iun. 2013 2756
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista si astfel de oameni, contrar opiniilor unora dintre noi. Sa recunoastem ca multi cred ca fericirea continua, in majoritatea timpului, este rezultatul direct al unor antidepresive puternice sau o poveste desprinsa dintr-un basm. Nimeni nu poate sa fie mai totul timpul fericit! Sau se poate?

Conform INC, se poate. O spunem si noi cu toata siguranta si va oferim si cateva sfaturi de care sa tineti cont, sfaturi notate de Kevin Daum pentru publicatia INC:

1. Oamenii fericiti definesc in mod clar fericirea!
Stiti ce este fericirea pentru voi? Fiindca daca nu stiti, nici nu aveti cum sa efectuati pasii pentru a ajunge la aceasta tinta!

2. Oamenii fericiti isi gasesc fericirea in lucrurile marunte! Se poate sa fie o portie de clatite cu cafea, o plimbare in parc, dimineata, in drum spre munca, o conversatie interesanta cu o persoana pe care o admira... Iata doar cateva exemple de lucruri marunte la prima vedere, insa pline de valoroare pentru oamenii mereu fericiti!

3. Oamenii fericiti au incredere in ei insisi si in valoarea lor! Nu ai cum sa duci o viata fericita si plina de impliniri daca nu practici aceste sentimente si cand te gandesti la propria persoana. Asa ca fiti multumiti cu abilitatile si competentele pe care le detineti acum, insa nu incetati niciodata sa le imbunatatiti!

4. Oamenii cu adevarat fericiti intreprind actiuni constante pentru a se auto-imbunatati! Cautam sa devenim oameni mai buni, carieristi mai buni, afaceristi mai buni, parinti mai buni samd. Si efectuam si pasii necesar si depunem si eforturile care se cer. Urmam cursuri, mergem la workshop-uri, discutam cu oameni pe care ii admiram, citim carti inspirationale si ne perfectionam in domeniul in care dorim sa devenim experti!

Nu uitati ca pasii mici sunt cei care chiar conteaza. Sunt cei pe care ii putem efectua in mod sigur si cu simplitate maxima. Interesant este ca fiecare astfel de pas realizabil, ne aduce mai aproape de obiectivele pe care ni le impunem!

5. Oamenii fericiti au un impact armonios asupra celor din jur! Oamenii fericiti radiaza si isi imprastie energia pozitiva si asupra celor din jur. Sunt astfel de persoane care incarca in mod pozitiv orice camera in care intra si pe cei din ea. Sunt oameni care te binedispun, oameni care iti alunga temerile si supararile, oameni care iti ofera o perspectiva noua din care sa privesti probleme cu care ai de-a face!

6. Oamenii fericiti traiesc intr-o continua stare de recunostinta! Sa fii recunoscator este tare greu si noi stim acest lucru. Sa fii recunoscator fata de angajatii tai care depun toate eforturile pentru a-si indeplini sarcinile cu brio. Sa fii recunoscator fata de familia ta care te sprijina din toate punctele de vedere pentru ca tu sa iti vezi afacerea crescand in mod constant. Sa fii recunoscator fata de competitorii tai care te ajuta sa fii mereu motivat si mereu gata sa iti imbunatatesti serviciile, produsele si intreaga afacere!

Este greu, insa total necesar! Mult succes si afaceri prospere!


Tags: fericireoameni fericitioameni impliniti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]