Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Filme care te invata sa fii un lider mai bun

de Camelia Diaconu 21 Oct. 2019 5927
4.41 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Filmele sunt una dintre cele mai bune modalitati de constientizare si de asumare. Descoperi o multime de experiente pe care, ulterior le pui in practica in viata reala. Daca iti cauti inspiratia in afaceri, atunci trebuie sa vezi lista de filme pe care ti-am pregatit-o mai jos!

7 Filme care te fac sa fii un lider mai bun


 
Filmele sunt modalitatea prin care poti invata usor din experientele altora, oportunitatea care te ajuta sa inveti din greselile altora, fara sa le faci si tu. Sunt filme care iti pot schimba in totalitate perceptia pe care o ai despre viata, ajutandu-te sa te indrepti catre calea cea mai buna. Iata ce filme trebuie neaparat sa adaugi pe lista ta!
 
The pursuit of Happyness. Vei descoperi viata unui ghinionist om de vanzari si vei invata lectii importante despre lupta pe care trebuie sa o duci cu tine si evident cu lumea din jur. Intr-un final, Will Smith, Chris Gardner in film, reuseste sa prinda increderea unor lideri corporatisti, iar de aici incepe sa isi arate adevaratul potential. Viata actorului principal nu a fost deloc usoara pana sa ajunga in acel punct, insa din aceasta experienta vei invata ce inseamna cu adevarat curajul si determinarea.

 
The Revenant. Un film care a castigat pana acum trei Oscaruri, The Revenant, este motivatia de care ai nevoie pentru a depasi dificultatile pe care le intampini. Vei invata ca liderii au calitati uriase si ca se pot descurca indiferent de situatie si de presiunea din jur. Este o lectie de autodepasire care te va ajuta sa iti constientizezi adevaratele valori.

 
McFarland. Cu adevarat o lectie despre leadership care te va ajuta sa iti imbunatatesti stiulul de conducere pentru a obtine si mai multe rezultate favorabile. Un film care te invata ce inseamna munca in echipa, dar si un film care iti ofera o multime de sfaturi despre ce inseamna succesul de leadership. 

 
Pulp Fiction. Un alt film care te invata o multime de lectii despre leadership, in ciuda actelor violente prezente. O modalitate prin care vei invata cum sa iti rezolvi chiar si cele mai grele probleme atunci cand te afli sub presiune. Un film din care vei invata ca trebuie sa actionezi intotdeauna cu calm pentru a vedea rezultate favorabile.

 
Moneyball. Un film bazat pe o poveste reala, care te va invata ca oamenii pe care ii alegi in echipa ta sunt cei mai importanti pioni. Poti castiga in fata competitorilor lupte grele, chiar daca langa tine ai oameni mai putin apreciati. Vei invata sa iti stabilesti asteptarile, sa abordezi noi strategii, sa iti selectezi oamenii din jur si sa ai rabdare sa confrunti corect constrangerile.

 
Master and Commander. Un film din care vei invata sa cunosti mai bine comportamentul oamenilor din jur. O modalitate prin care vei intelege ce inseamna puterea, motivatia, creativitatea, politica, dar si ce inseamna sa iei deciziile bune la momentul potrivit.

 
Brunt. Stii care sunt consecintele unei conduceri gresite? Ei bine, raspunsurile le vei afla daca te vei uita la acest film. Vei invata ce nu trebuie sa faci atunci cand ai o afacere daca iti doresti sa ajungi pe culmile succesului. Vei invata din greselile altora si nu le vei pune in practica in viata reala. Din acest film vei castiga calitati antreprenoriale esentiale, vei invata ce inseamna un leadership sanatos, dar si de ce o atitudine aroganta nu iti va aduce niciodata succesul


Tags: filme motivationalefilme pentru antreprenoriantreprenoriat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.41 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Provocarile antreprenoriatului (si cum sa le depasesti)

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Multi dintre noi privim antreprenoriatul precum o usa a libertatii, bogatiei si idealului. Cu toate acestea, realitatea ne arata cum multi...

Antreprenoriat pasiv. Cum poti deveni un business angel de succes

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
Un business-angel este o persoana cu experienta anterioara semnificativa si de succes in business, preferabil ca antreprenor in serie, pentru a putea...

Pilonul de Antreprenoriat al PWN Romania pregateste Trusa Scale Up

de Bianca Tila
07 Iul 2022
Pilonul de Antreprenorial al PWN Romania se subscrie misiunii Professional Women's Network Romania prin care sprijina accesul femeilor in pozitii de...

5 Filme motivationale pentru antreprenori

de Camelia Diaconu
26 Feb 2019
De multe ori ne inspiram din povestile pe care le vedem in filme. Iar, pentru ca orice viitor antreprenor are nevoie de un impuls de curaj, iata...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]