Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Lucruri care nu iti permit sa te imbogatesti

de Camelia Diaconu 04 Mar. 2019 4316
3.53 din 18 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ti-ai pus vreodata intrebarea: „De ce nu am mai multi bani” sau „Cand voi fi stabil din punct de vedere financiar”? Daca cel putin o data te-ai gandit la acest aspect, iti spunem care sunt situatiile care nu iti permit sa te imbogatesti. Ce nu faci corect din acest punct de vedere!

La inceputul unei afaceri, multi antreprenori sustin faptul ca isi doresc propria afacere pentru a nu mai depinde de alti sefi si, evident, pentru a castiga mai multi bani. Din pacate, de multe ori castigurile financiare nu sunt atat de mari pe cat v-ati fi asteptat, insa exista cateva piedici. Iata din cauza caror situatii nu te imbogatesti!
  • Nu esti perseverent in munca ta. Multi incep un business, insa putin ajung pe linia de plutire sau la linia de finish. De ce? Conform unui citat motivational, Michael Jordan a spus: “Am esuat de nenumarate ori in viata. De aceea am reusit”. Ei bine, morala vine din faptul ca nu trebuie niciodata sa renuntam la primul obstacol ori sa ne descurajam la prima greseala, a doua sau a zecea. Momentul in care vei reusi va fi cu atat mai special.
     
  • Gandesti negativ. In momentul in care privesti lucrurile dintr-o perspectiva negativa, vei esua. O atitudine negativa iti taie aripile si nu te lasa sa evoluezi. Lasa de-o parte gandurile precum: “e prea greu pentru mine, nu voi reusi, nu stiu sa fac asta, nu imi permit, nu este posibi, nu o sa am niciodata bani multi”. Incearca intotdeauna sa inlocuiesti aceste fraze cu: “Voi reusi, voi castiga cati bani am nevoie, voi face toate lucrurile sa mearga”.
     
  • Nu lupti pentru un scop. Inainte sa pleci la drum este indicat sa stii unde vrei sa ajungi. Seteaza-ti intotdeauna obiective, lupta pentu un scop bine definit deoarece in orice business pot exista si perioade mai putin favorabile care sa iti destabilizeze traiectoria.
     
  • Ramai la locul de munca pe care il urasti. Daca iti petreci o buna parte din zi intr-un loc de munca unde nu iti place managementul, nu iti plac colegii, conditiile de munca si nici task-urile zilnice, atunci acest lucru poate dauna echilibrului tau financiar. Un job nepotrivit nu te ajuta sa evoluezi, asa ca ai curaj sa faci intotdeauna schimbarile care iti aduc rezultate favorabile din punct de vedere profesional si financiar.
  • Ramai intr-o relatie ori casnicie nefericita. Chiar daca ai crede ca planul personal nu are legatura cu cel profesional, ei bine dezechilibrul personal iti poate aduce o serie de probleme in viata profesionala, inclusiv in sectorul financiar. De obicei, relatiile personale sunt consumatoare de timp si energie, iar daca persoana de langa tine nu este cea potrivita, atunci nu vei creste din punct de vedere financiar. Gaseste-ti un om care sa iti ofere un sprijin emotional si obisnuieste-te sa citesti cat mai multe carti motivationale de succes.
     
  • Nu ai studiile potrivite. Daca ai facut o facultate care nu ti-a placut si iti dai seama ca vrei sa lucrezi intr-un alt domeniu, este posibil ca acest lucru sa te destabilizeze. Orienteaza-te intotdeauna catre cursuri de specialitate, daca vrei sa inveti ceva nou, investeste mai mult timp in documentarea personala pentru a fi cat mai informat si straduieste-te sa inveti cat mai multe de la oamenii din jurul tau.
     
  • Ai convingeri limitate. De cele mai multe ori, convingerile limitate te impiedica sa ajungi in punctul in care iti doresti. Nu poti evolua daca nu iti depasesti zona de confort si daca nu iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale.
     
Daca texte precum: “toti oamenii bogati au avut noroc, nu poti sa te imbogatesti cinstit, mai bine stau sarac si cinstit”, ti se par extrem de cunoscute, atunci trebuie sa scapi cat ai repede de aceste prejudecati.  Inlocuieste-ti aceste convingeri limitate cu convingeri potentatoare si iti vei creste calitatea vietii.
 


Tags: succes in afaceriidei de afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.53 din 5 - 18 voturi.

Articole conexe

7 sfaturi pentru succes in afaceri

de Florin Amariei
16 Iun 2021
Daca iti propui sa intri in afaceri si iti doresti sa ai parte de succes, atunci ar fi bine sa citesti aceste 7 sfaturi. Nu iti va ocupa mult timp,...

Ce inseamna succes in afaceri?

de Camelia Diaconu
08 Apr 2021
Ti-ai pus vreodata intrebarea sincera „Oare ce inseamna sa ai succes in afaceri”? Dincolo de toate operatiunile pe care trebuie sa le faci,...

Cum apar cele mai profitabile idei de afaceri?

de Florin Amariei
30 Dec 2019
Mai multi specialisti in marketing si consultanta au studiat timp de 8 ani mediul de afaceri international si au ajuns la o concluzie in privinta...

Succes in afacerile online. Cum il obtinem?

de Florin Amariei
29 Ian 2020
Daca ai o pasiune, o idee intreprinzatoare sau macar un pic de spirit comercial, obtii usor venituri generoase in cateva luni. Ori, de ce nu, poti...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]