Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere de acasa - 5 greseli pe care trebuie sa le eviti

de Camelia Diaconu 19 Dec. 2019 4559
4.42 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Spatiul de lucru este unul dintre cele mai importante criterii de productivitate. Daca te-ai hotarat sa incepi o afacere de acasa, indiferent de domeniul ei, trebuie sa iti amenajezi un mediu de lucru eficient care sa te ajute sa ramai conectat in orice moment. Ce greseli sunt de evitat!

Tinerii antreprenori aleg des ideea de a incepe un business de acasa. Locuinta este primul mediu indicat pentru o afacere la inceput  de drum avand in vedere ca nu genereaza costuri suplimentare in ceea ce priveste chiria ori angajatii. Insa, ceea ca nu trebuie omis este cu adevarat mediul de lucru. Pentru a ramane productiv, iata ce greseli sa eviti!
 

5 Greseli de evitat daca ti-ai facut un birou de lucru la tine acasa
 

Nu iti amenajezi un spatiu dedicat afaceriitale. Daca muncesti de acasa, sa stii ca nu este suficient sa ai un birou intr-un colt al camerei. O data cu decizia de a lucra de acasa este indicat sa faci si cateva modificari care sa te ajute sa fii mai productiv. In ce constau acestea? Ei bine, este indicat sa iti delimitezi spatiul de lucru fata de spatiul de stat ori de luat masa deoarece daca spatiul este comun, atunci dispare si puterea de concentrare.
 
Nu trebuie sa scapi din vedere nici detaliile. In casa poti avea o multime de obiecte care sa iti distraga atentia, iar important de stiut este faptul ca productivitatea este punctul cheie care te ajuta sa evoluezi atunci cand lucrezi de acasa. Alege-ti o lumina placuta care sa te ajute sa te concentrezi, nu sta aproape de un televizor sau radio, nu lucra in bucatarie atunci cand iti este foame pentru ca risti sa faci orice alta activitate, dar nu sa muncesti.
 
Nu iti amenajezi o zona special pentru clienti. Chiar daca mediul tau de lucru este acasa, trebuie sa ai un spatiu special amenajat pentru eventualele intalniri cu partenerii de afaceri ori clientii. Un mediu optim iti va asigura un confort sporit, dar iti va si creste sansele de reusita.
 
Nu obtii acordul locatarilor din bloc. Sa stii ca nu este atat de simplu sa iti deschizi o afacere in propria casa. Daca firma ta va avea sediul social in apartament, atunci este obligat sa ai acordul locatarilor, adica semnaturile acestora pentru activitatea ta. Nu este deloc complicat, insa este o formalitate de care ai nevoie pentru a functiona in deplina legalitate.
 
Nu ai un contact direct cu partenerii. Ideea de a lucra de acasa poate fi una benefica mai ales din punct de vedere finaciar, insa este important sa nu iti rupi legaturile sociale cu partenerii ori clientii deoarece acestia iti tin business-ul in viata. Daca lucrezi de acasa, atunci nu pierde contactul cu clientii si nu te izola in propria casa. Pana la urma succesul tau, depinde de modul in care iti prioritizezi activitatile.


Tags: afacere de acasaidei de afaceri de acasagreseli in afacerioportunitati in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]