Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu si despre design

de Idei de afaceri 19 Oct. 2023 486
Afaceri cu si despre design
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avantajul esential pentru pornirea unei afaceri de amenajari interioare consta in faptul ca nu aveti neaparat nevoie de un spatiu permanent pentru desfasurarea activitatii, cel putin in primele luni.

Puteti foarte usor stabili relatii cu diversi clienti lucrand in propriul apartament. Daca dispuneti totusi de un capital de pornire substantial, inchirierea unui apartament pentru sediul firmei ar fi totusi recomandabila, pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii.

Ar fi bine sa va alegeti un apartament intr-o zona a orasului pe care o cunoasteti cel mai bine sau in care aveti cele mai multe relatii, pentru a putea gasi comenzi cat mai repede.
 
Pentru infiintarea unei societati care ofera servicii de amenajari interioare nu sunt necesare autorizatii speciale. Aveti de ales forma juridica in care veti functiona.

Pentru lansarea acestei afaceri nu aveti nevoie de multa experienta in domeniul constructiilor, pentru prelucrarea materialelor din gips-carton si a altor componente fiind suficienta absolvirea unor cursuri de calificare, autorizate de Ministerul Muncii.
 
„Secretul unui start reusit in aceasta afacere consta in gasirea catorva clienti pe care sa-i multumesti prin calitatea lucrarilor prestate”, considera Danut Dumitru, un antreprenor care a demarat activitatea ca asociatie familiala cu obiect de activitate finisajele interioare. Primii clienti i-a gasit prin intermediul anunturilor in ziare, dar acum, dupa 10 ani de activitate, el lucreaza in special pe baza recomandarilor din partea beneficiarilor pe care a reusit sa ii impresioneze prin rezultatele obtinute.
 
Recomandarile clientilor constituie pentru majoritatea intreprinzatorilor in amenajari interioare punctul forte in cazul activitatii de marketing, adica de gasire a clientilor.

Ca in orice alt serviciu, este foarte greu sa atragi beneficiarul numai prin promisiuni, deoarece acestea au un efect de convingere redus. Confirmarea de catre beneficiar a calitatii lucrarii constituie argumentul suprem pentru semnarea unui contract.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: design interiorafacere design interior

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]