Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Angajat sau antreprenor? Cum reusesc in afaceri?
Chiar daca cu totii ne dorim sa avem propria afacere, nu toti avem sansa de a prelua o afacere de familie pe care sa o dezvoltam mai departe. Multi dintre noi incepem prin a fi angajati, iar ulterior pornim pe drum antreprenoriatului. Insa, cum te poti reinventa de la statutul de angajat la antreprenor? Cum reusesti?

Propriul meu plan de afaceri

Afacere la cheie cu flori in ghiveci

3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
-
Oamenii potriviti langa tine. Cel mai important pas pe care trebuie sa il parcurgi este acela de -ti aduna oamenii potriviti langa tine. Oameni care au acelasi scop ca si tine, acela de a reusi si de a iesi din anonimat. Angajatii sunt cea mai importanta resursa a unui business, iar pentru a te asigura ca ii alegi pe cei mai buni, implica-te in mod direct in procesul de recrutare, fii transparent si expune-le obiectivele si planurile pe care le ai. In felul acesta vei stii daca luptati impreuna pentru acelasi plan.
-
Dezvolta-ti oamenii de langa tine. Nu uita ca este extrem de important ca, dupa ce ai gasit oamenii potriviti, sa ii rasplatesti in mod constant pentru a ramane la fel de motivati. Acorda-le timp si solutii pentru a-i vedea impliniti. Oamenii buni sunt, de regula, pasionati de ceea ce fac si nu au nevoie sa-i impingi de la spate pentru a evolua. Ajuta-i sa isi creasca performantele individuale, iar in felul acesta ei iti vor aduce performanta companiei. Constientizeaza valoarea fiecarui angajat pe care il ai si investeste pentru a-l fideliza in companie. Conform spuselor angajatilor, mediul de lucru este extrem de important, iar atunci cand se simti pretuiti si importanti in companie, vor oferi valoare afacerii.
- Priveste intotdeauna imaginea de ansamblu a business-ului. Abilitatea de a-ti da seama ce este cu adevarat nevoie este extrem de importanta pentru un antreprenor. Obiectivele pe care ti le setezi trebuie sa fie plauzibile, task-urile pe care le distribui trebuie sa fie pe masura angajatilor, iar programul de lucru trebuie sa fie in avantajul angajatilor. Pentru a-ti masura in mod constant progresul, axeaza-te pe lucrurile cu adevarat importante si delimiteaza-te de ce nu este necesar.
- Pentru a-ti da seama daca poti fi un bun antreprenor, pun-ti urmatoarele intrebari:
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Cresterea prepelitelor japoneze
Comanda acum ghidul afacerii tale cu prepelite japoneze CD-ul Cresterea prepelitelor japoneze Evita acum riscurile inerente inceputului unei afaceri

[GHID PRACTIC] Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite

[GHID PRACTIC] Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul Propriul meu plan de afaceri Ai planuri de afaceri standard - aplicabile in orice domeniu


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit