Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce obiceiuri au oamenii care s-au imbogatit pe cont propriu

de Camelia Diaconu 08 Mar. 2019 3514
4.86 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ii vedem des in filme, auzim stiri despre ei si sunt deja cunoscuti sub numele de „cei mai bogati oamenii ai lumii”. Insa, nu au fost din totdeauna asa, dar in drumul lor spre succes au avut urmatoarele obiceiuri!

Ce obiceiuri au oamenii bogati
 
Sunt cateva elemente comune pe care toti oamenii de succes, care s-au imbogatit pe cont propriu, le au. Obieceiurile pe care le avem cu totii si pe care le practicam in fiecare zi sunt in masura sa ne influenteze pozitiv sau nu starea de spirit, stilul de viata, relatiile profesionale si personale, dar si fericirea ori nefericirea. De-a lungul timpului s-au realizat mai multe studii, iar rezultatele in ceea ce ii priveste pe oamenii bogati, cei care s-au imbogatit prin forte proprii, sunt comune. Iata cateva dintre el!
 
  • Si-au ales oamenii potriviti langa ei. Oamenii de langa tine te poti ridica si, bineinteles, te pot trage in jos. Cei mai bogati oamenii ai lumii au stiut intotdeauna sa isi aleaga compania potrivita. Si-au atras de partea lor oameni prosperi, oameni de la care au avut ce invata si oameni cu care aveau interese comune. Oamenii bogati au reusit sa se dezvolte pe cont propriu deoarece au cautat intotdeana sa aiba o atitudine constructiva.
     
  • Si-au urmat intotdeauna visele. Atunci cand crezi in tine, iti urmezi visele si castigi pentru asta. Oamenii care s-au imbogatit pe cont propriu si-au pus toate sperantele si toate energia in proiectele lor pentru a-si vedea visul cu ochii. Au avut intotdeauna scopuri bine stabilite pe care le-au urmat pentru a-si asigura fericirea pe termen lung.
     
  • Au avut incredere in ei. Incredere in fortele proprii si implicit o atitudine optimista sunt principalele calitati pe care un om de succes trebuie sa le aiba. Constientizarea punctelor forte este extrem de importanta deoarece te invata sa ai incredere in fortele proprii si sa iti urmezi visele.
     
  • Invata permanent. Oamenii de succes care s-au imbogatit nu au declarat niciodata ca le stiu pe toate, ci intotdeauna sunt dispusi sa citeasca si sa invete ceva nou. Oameni bogati citesc mult pentru a acumula informatii si pentru a-si depasi conditia.
     
  • Cauta intotdeauna solutii. Orice situatie sau problema are o rezolvare, iar oamenii de succes stiu asta. Intotdeauna au acordat suficient timp pentru a gasi solutia potrivita si s-au straduit sa vina cu noi idei.
     
  • Nu urmeaza o turma. Oamenii sunt diferiti, iar cei care deja s-au imbogatit au reusit sa faca asta datorita propriilor idei si dorinte. Oamenii de succes nu si-au dorit sa urmeze o turma, ci si-au ales singuri oamenii care sa ii insoteasca in drumul spre succes.
     
  • Au mai multe surse de venit. Se spune ca oamenii de succes au 3 surse de venit deoarece o singura sursa iti poate cauza frustrari si nesiguranta.  Intotdeauna va exista o alta sursa care sa te salveze in cazul in care prima esueaza. Sansele de dezvoltare sunt cu mult mai mari daca sursele de venit sunt mai multe.
 
Toate aceste obiceiuri le poti implementa si tu in viata de zi cu zi. Constientizarea punctelor cu adevarat importante din viata ta te pot face sa realizezi ce ai nevoie pentru a actiona pe termen lung.


Tags: oameni de succesobiceiuri de succesantreprenori de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.86 din 5 - 11 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]