Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cei mai bogati tineri antreprenori din lume

de Camelia Diaconu 18 Iun. 2019 4582
4.42 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca esti de parere ca pentru a ajunge miliardar trebuie sa fii batran, trecut prin viata si experimentat, noi te contrazicem. Iti prezentam cativa dintre cei mai tineri antreprenori care au miliarde de dolari in cont si varsta cuprinsa intre 28 si 38 de ani.

In topul Forbes al miliardarilor lumii apar sute de antreprenori care au devenit bogati in urma unei idei de afacere de succes.

Daca pe cei batrani precum Bill Gates ori Warren Buffett deja ii stim ca se afla in topul miliardarilor, astazi iti prezentam si cativa tineri antreprenori care au devenit miliardari. Ei au gandit o idee de afacere profitabila, au pus-o in aplicare si acum culeg roadele. 

 
Evan Spiegel. Are pana in 30 de ani si o avere estimata la 1,3 miliarde de dolari. Evan impreuna cu alti doi asociati au infiintat aplicatia Snapchat, aplicatie folosita acum in toata lumea, mai ales de copii si adolescenti. Evan si-a inceput cariera cu practica neplatita la o companie de bauturi energizante, insa asta nu l-a impiediat sa devina unul dintre cei mai de succes antreprenori. 

 
Kevin Systrom. Putin peste 30 de ani si o avere de peste 1 miliard de dolari, Kevin impreuna cu alti doi asociati au dezvoltat celebra retea de socializare Instagram. La inceputuri, Kevin a  alucrat pentru Google, iar ulterior s-a gandit ca este momentul sa isi inceapa propria afacere. Mai tarziu, incepand cu anul 2012, aplicatia Instagram a fost cumparat de catre Facebook.

 
Mark Zuckerberg. Cu siguranta ai auzit deja de el ca fiind unul dintre cei mai bogati antreprenori ai lumii. La doar 35 de ani, Mark detine o avere de peste 46 de miliarde de dolari. Zuckerberk a intrat la facultate le Harvard, insa a renuntat la scoala pentru afaceri. El a infiintat Facebook impreuna cu alti patru prieteni, care la randul lor sunt si ei acum miliardari.

 
Ben Silbermann. La aproape 37 de ani, Ben este antreprenorul miliardar care a infiintat Pinterest. La inceput Ben facea aplicatii pentru Iphone, iar mai tarziu impreuna cu alti doi prieteni au ajuns sa infiinteze aplicatia Pinterest, retea sociala bazata pe imagini care acum are peste 250 de miliane de utilizatori.

 
Chris Wanstrath. La aproape 34 de ani, Chris are o avere de peste 1 miliard de dolari. La 23 de ani a infiintat Github impreuna cu alti doi prieteni, iar mai tarziu afacerea lui a devenit cea mai mare platforma de proiecte software. In anul 2018 Microsoft a anuntat ca va cumpara platforma Gtihub pentru suma de 7,5 miliarde de dolari.

 
John Collison. Nu are 30 de ani, insa are o avere de peste un miliard de dolari. Impreuna cu fratele sau, John a infiintat sistemul de plati online, Stripe. Dupa 7 ani de la infiintare, Stripe a ajuns sa valoreze 20 de miliarde de dolari.


Tags: antreprenori bogatitineri antreprenoriantreprenori tineri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.42 din 5 - 12 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]