Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine are nevoie de coaching pentru afaceri mai profitabile?

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Coaching-ul ca si concept vital pentru mediul de afaceri se tot dezvolta de aproximativ 10 ani. Ne interesam de acest domeniu, de beneficiile sale, incercam sa adoptam un model de proba, apoi implementam strategii adecvate care sa ne duca afacerile cu un pas mai aproape de succes.

Multi antreprenori, manageri si angajati nu constientizeaza inca ce face un coach. Coach-ul antreneaza. Avem antrenori in sport si antrenori in afaceri si acest lucru nu ar trebui sa ne mire. Multi experti, profesionisti si oameni de afaceri de top aseamana in mare parte afacerile cu sportul. Pana la urma, este vorba despre o competitie pentru care ne antrenam, in care incercam sa anticipam miscarile oponentilor nostri din afaceri, in care dam ce e mai bun din nou in lupta pentru marele premiu.

Ca si in sport, si in afaceri este nevoie de coach-i care sa mentina, sa cladeasca un imperiu al performantei. Reprezentantii coaching-ului ne spun cum sa muncim, care sunt strategiile cele mai inspirate pentru decizii corecte in afaceri si, pe buna dreptate, de pe margine se vede mai clar jocul si oportunitatile de a ne misca mai eficient, mai profitabil.

De asemenea, tot ca in sport, un coach de business detine abilitatea de a identifica talentul si potentialul chiar si in directiile din care nu ne-am astepta sa rasara sanse reale. Reprezentantii coaching-ului trebuie sa detina un potential ridicat de a identifica cei mai abili angajati, de a identifica cele mai bune, viabile surse de idei si solutii din randul echipelor pe care le coordoneaza.

Coaching-ul ne ajuta sa ne retinem si oamenii cheie in cadrul companiei si sa ii valorificam la maxim.
Coaching-ul ne ajuta sa ne organizam strategiile si sa plasam in locurile cheie oamenii potriviti care sa lucreze la nivelul maxim de performanta pentru rezultate excelente in afaceri.


Antreprenorii si managerii care vor constientiza asemanarile dintre afaceri si sport, vor intelege si de ce avem nevoie de reprezentanti ai coaching-ului, profesionsti care ne pot disciplina, antrena si canaliza energia in directia cea mai inspirata pentru afaceri mai profitabile.

Cititi si "Cel mai mare secret al succesului in coaching"



Tags: afaceriafaceri profitabilecoachingcoachcoach-i

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]