Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Citatele inspirationale ale lui Steve Jobs

de Alexandra Popescu 01 Iun. 2014 2460
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu o istorie a vietii pe care a avut-o, nu este de mirare ca Steve Jobs este amintit nu numai pentru ca a condus o companie cu un succes incredibil, dar si pentru faptul ca a fost extrem de sincer. Angajamentul sau pentru calitate pentru Apple l-a invatat cum sa abordeze greselile pe care le facea si sa fie atent la detalii, designul fiind modul in care functioneaza.

 
Pe langa toate acestea, Steve Jobs a avut multe de spus si cu privire la aspecte mai profunde. 
 
In continuare va prezentam 10 dintre citatele sale care l-au indrumat in cariera si in viata:
 
1. "Creativitatea doar conecteaza oamenii. Cand intrebi oamenii creativi cum au facut ceva, ei se simt putin vinovati, pentru ca nu au facut asta cu adevarat, ei doar au vazut ceva. Li se pare evident dupa un timp."
 
2. "Amintirea ca vei urma sa mori este cea mai buna metoda de a evita capcana de a crede ca ai ceva de pierdut. Esti deja gol. Nu exista niciun motiv sa nu-ti urmezi inima."
 
3. "Fii un etalon de calitate. Unii oameni nu folosesc un mediu in care excelenta este asteptata."
 
4. "Nu poti conecta punctele privind inainte; poti doar sa le conectezi privind inapoi. Trebuie doar sa ai increderea ca aceste puncte se vor conecta cumva in viitorul tau. Trebuie doar sa ai incredere in ceva, in destin, viata, karma, orice."
 
5. "Munca iti va umple o mare parte din viata, iar singurul mod prin care sa fii cu adevarat satisfacut este sa faci ceea ce crezi ca este o munca grozava. Iar singurul mod prin care sa faci o munca grozava este sa iubesti ceea ce faci. Daca nu ai gasit asta inca, mai cauta. Cu toate problemele din inima ta, vei sti cand ai gasit ceea ce cautai."
 
6. "Fiind cel mai bogat om din cimitir nu conteaza pentru mine. Sa merg la culcare noaptea spunand ca am facut ceva minunat, asta este ceea ce conteaza pentru mine."
 
7. "Sunt asa mandru de multe lucruri pe care nu le-am facut la fel ca de lucrurile pe care le-am facut. Inovarea este de a spune NU la o mie de lucruri."
 
8. "Cred ca daca faci ceva si pare destul de bine, atunci ar trebui sa faci ceva minunat, neinsistand pe el prea mult timp. Doar da-ti seama ce urmeaza."
 
9. "Concedierea de la Apple a fost cel mai bun lucru care ar fi putut sa mi se intample vreodata. Greutatea de a fi de succes a fost inlocuita cu luminozitatea de a fi din nou incepator. M-a eliberat pentru a introduce una dintre perioadele cele mai creative din viata mea."
 
10. "Calitatea este mai importanta decat cantitatea. Un home run este mult mai bun decat doua duble."
 
Toate aceste zece citate sunt extrase din interviuri sau declaratii ale lui Steve Jobs. Pot fi unele care sa ghideze orice antreprenor in viata sa. In plus, concedierea sa de la Apple ar fi putut fi ceva devastator, daca ar fi fost altcineva in locul sau. In schimb, ne-a invatat ca nimic nu este imposibil si ca orice esec poate deveni un succes incredibil. 
 


Tags: afaceriafaceri de successteve jobscitate steve jobscitate motivationale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
17 Ian 2023
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Productia si serviciile. Procesele de productie in afacerile agricole

de Idei de afaceri
11 Mar 2024
Procesul de productie reprezinta ansamblul operatiunilor care vizeaza activitati economice organizate social ce consta in obtinerea de bunuri...

Planificarea afacerii. Strategia de marketing

de Idei de afaceri
29 Mar 2024
Din punctul de vedere al planificarii de afaceri, strategia este ansamblul de operatii realizate in vederea atingerii unui obiectiv. Strategia de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]