Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum apar cele mai profitabile idei de afaceri?

de Florin Amariei 30 Dec. 2019 4702
4.67 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mai multi specialisti in marketing si consultanta au studiat timp de 8 ani mediul de afaceri international si au ajuns la o concluzie in privinta aparitiei celor mai profitabile idei de afaceri.

Antreprenorii au succes sau nu. Acest aspect este simplu si clar. Sunt unii, insa, care in ciuda tuturor sanselor posibile reusesc sa isi vand ideea avuta. Acest lucru se datoreaza in mare parte dorintei de a continua si curajului aratat in a-ti promova propriul produs sau serviciu. Iata cum apar cele mai profitabile afaceri!
 
Nevoia personala
Multi oameni au inceput o afacere pentru ca nu au reusit sa gaseasca la un moment dat lucrul de care aveau nevoie. Lipsa a nascut o nevoie pe care acestia au acoperit-o si, finalmente, au reusit sa faca un profit frumos.
 
Radacinile familiale
Accesul facil la cunostinte esentiale despre afaceri si experienta in a face afacere reprezinta un alt factor al intreprinzatorilor de succes. Multi din afaceristii de astazi au avut o ruda apropiata care era deja implicata in mediul antreprenorial. Atentie, asta nu inseamna ca tu nu vei avea succes pentru ca nu ai rude sau prieteni implicati in afaceri. La final, tine doar de tine, de dorinta pe care o manifesti pentru a avea succes si timpul pe care esti dispus sa-l investesti in visul tau. 
 
Revitalizarea unei idei vechi
Cateodata nu ai nevoie de o idee care sa socheze mediul de afaceri sau care sa inoveze. Sunt multe lucruri care, din nefericire, nu sunt initiate la timpul potrivit si devin istorie. Acest luru se aplica cel mai des in mediul cercetarilor sau cel farmaceutic, insa poate fi extins pana la retete vechi de mancare/produse alimentare care trezesc nostalgii in consumatori. 
 
Ai esuat complet
Nimic in lumea asta nu motiveaza un om sa se refaca mai mult ca un esec total. Numeroase afaceri de succes exista si prospera astazi datorita faptului ca la un moment dat fondatorii lor au incercat si nu au avut parte de succesul sperat.
 
Daca te hotarasti sa iti deschizi o companie pentru a-ti promova afacerea, nu uita sa parcurgi Ghidul directorului de SRL! Te va ajuta sa fii un manager bun si sa iei hotararile potrivite! 

succes afaceri director srl

Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri profitabileafaceri de succesbusiness de succes in romaniaafaceri reusite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Top citate celebre pentru afaceri de succes!

de Adela Simonescu
12 Aug 2014
Aspiram la statutul de antreprenor de succes. Visam la clipa in care ne vom trezi dimineata si vom pune cap la cap un plan splendid pentru o zi de...

10 lectii valoroase pentru oameni de afaceri de succes!

de Ilinca Dobrescu
15 Iul 2014
Avem idei de afaceri superbe, de-a dreptul geniale. De foarte multe ori, ideile raman idei si nu ajung sa se concretizeze in afaceri de succes. De...

Care este secretul unei afaceri de succes?

de Andrioae Ruxandra
10 Iul 2014
Exista multe tipuri de antreprenori, dar in general, acestia sunt impartiti in doua categorii: cei care au idei de afaceri briliante in fiecare...

3 legi de aur pentru echilibru intre afaceri de succes si viata personala stralucita!

de Victor Oancea
02 Mai 2014
Este destul de greu sa acceptam ca in weekend nu vom deschide laptop-urile, ne vom inchide telefoanele mobile de serviciu si nu vom intra macar 2 ore...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]