Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti faci un site bun pentru afacerea ta

de Camelia Diaconu 13 Iun. 2019 3347
3.83 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru ca traim in era tehnologiei si a vitezei, conduita unei afaceri tine foarte mult de actiunile pe care le faci in mediul online. Orice afacere are nevoie si de un site, iar astazi un spunem ce sa faci pentru a-ti crea un site atractiv, care sa iti aduca un numar mare de utilizatori.

Sfaturi de care sa tii cont cand iti faci un site


 
Design-ul unui site reprezinta oglinda afacerii tale. Utilizatorii isi formeaza o prima idee despre afacerea ta imediat cum intra pe site si vad interfata. Daca aceasta nu corespunde cerintelor, din pacate, pornesti cu un dezajantaj.

Iata ce sa faci pentru a-i determina pe vizitatorii site-ului sa devina cumparatori si clienti fideli.

 
  • Fa-ti o schita bine organizata. Imaginea site-ului tau nu trebuie sa fie deloc una complicata, asemenea unui labirint. Fa-ti site-ul cat mai simplu de folosit pentru orice utilizator. Fara prea mult text pe prima pagina a site-ului, urmatoarele pagini sa fie cat mai aerisite, continutul cat mai clar, la fel si meniul de navigare pe site.

 
  • Alege-ti o tema buna. Din fericire, pe platformele in care poti sa iti creezi un site, ai o multitudine de teme si culori de unde sa alegi. Alege-ti o tema care se potriveste cu domeniul tau de activitate, cat si cu logo-ul brand-ului tau.

 
  • Adapteaza-ti site-ul si pentru dispozitivele mobile. Tot mai multi oameni isi fac cumparaturi direct de pe telefonul mobil, asa ca daca iti faci un site, asigura-te ca acesta este adaptat corespunzator si pentru mobil. Verifica daca utilizatorii pot naviga cu aceeasi usurinta de pe mobil sau de pe un laptop.

 
  • Verifica viteza de incarcare. Daca utilizatorii asteapta prea mult pentru a se incarca o pagina din site, atunci vor fi dezamagiti si vor iesi de pe site. Este important sa te asiguri ca viteza cu care se incarca fiecare pagina este mai mica de 3 secunde. Pentru a avea o viteza optima de incarcare a paginilor, asigura-te ca folosesti imagini de dimensiuni mici ori medii si nu pui filmulete in exces.

 
  • Foloseste-te de indemnuri. Butoanele call to action sunt butoane de indemnuri care nu trebuie sa iti lipseasca din site. Ele au rolul de a-i indemna pe utilizatori sa mearga catre diferite actiuni de pe site(cumparare, inscriere in newsletter, etc). Fa butoanele din site cat mai vizibile si evidentiaza-le de restul site-ului.

 
  • Elimina reclamele ce ar putea atrage atentia. Daca un utilizator intra la tine pe site si vede reclamele unui alt brand mai atractiv, va pleca de la tine de pe site si va merge catre celalalt, iar asta nu este in avantajul tau. Renunta la reclamele in exces, alte recomandari ori indemnuri care ti-ar putea distrage utilizatorii si mai ales care nu te au pe tine in prim plan.
 


Tags: site online afacereafacere onlinesite optimizat pentru afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.83 din 5 - 12 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]