Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fereste-te de cele 47 de pericole penale in afaceri!

de Florin Amariei 22 Ian. 2019 3549
5 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stabilitatea si profitabilitatea afacerii tale depind de abilitatea cu care stii sa eviti sanctiunile legislative!

Cate “bombe” de presa nu ne distrug zilnic linistea? “Romania – cea mai corupta tara a Europei!”, "38% dintre executivii de la nivel global considera ca mita si coruptia au ramas prezente in mediul de afaceri!”, “95 de autori de fraude comerciale in mediul online arestati in urma unei operatiuni internationale”, “Carmen Adamescu retinuta in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 43 de milioane de lei, prin delapidarea si evaziune fiscala”!
 
Citesti, nu?! Fiindca ai o afacere… Fiindca te supui legilor unei tari… Fiindca practic … pasesti pe un teren minat! Oricand poti “sari in aer” daca nu cunosti legea! Si nu-i vorba doar de una! Ci sute de articole ce te pot incrimina!
 
Stabilitatea si profitabilitatea afacerii tale depind de Codul fiscal, de Codul penal, de Codul muncii, de Legea Societatilor comerciale si de… inca “1000” altele! Toate traseaza pentru afacerea ta o linie fina, de siguranta, pe care nu ai voie s-o calci, daca nu vrei sa “sari in aer”! Un “perimetru” de siguranta legislativa in care poti functiona nestingherit!
 
47 de Pericole Penale care-ti pot distruge afacerea este lucrarea proaspat aparuta ACUM pentru a-ti proteja afacerea! Pentru a te ghida pe campul minat al legii! Coroboreaza pentru tine Codurile legislatiei romane (penal, al muncii, fiscal etc.), plus alte legi importante ce contin articole referitoare la infractiunile ce-ti pot destabiliza afacerea. Iti prezinta 47 de situatii in care esti pasibil de pedeapsa financiara sau privare de libertate. Sigur, NU vrei sa vezi cum arata lumea de cealalta parte a gratiilor!
 
Comanda acum "47 Pericole Penale in afaceri"
  • Afla ultimele reglementari legislative si ce prevad ele in materie de pedepse penale!   
  • Descopera situatii inerente care-ti pot destabiliza afacerea!   
  • Invata sa te feresti de greseli ce te pot “ingropa definitiv” financiar!   
  • Afla care au fost deciziile instantelor judecatoresti in divese situatii, ce risti daca nu le eviti!   
  • Fii oricand pregatit sa-ti protejezi propria afacere!   
 
47 de situatii concrete in care antreprenori/administratori/asociati au capatat pedepse cu inchisoarea. Cum sa te feresti chiar TU!

pericole penale afaceri
 
Detinerea infomatiilor din domeniul legislatiei penale aplicabile materiei afacerilor este vitala! 
Fie ca ai sau conduci o afacere, ori ca esti implicat, la diferite niveluri (decizional,  supraveghere sau control etc.) in activitatea economica, exista numeroase riscuri ca activitatea pe care o derulezi sa intre la un moment dat in coliziune frontala cu legislatia penala. 
 
Asadar, fondatorul, asociatii, administratorul, directorul general, directorul, membrul consiliului de supraveghere sau al directoratului ori reprezentantul legal al societatii trebuie sa stie ca...
 
I. In primul rand… traim in Romania, tara…
  • cu cel mai ridicat grad de coruptie! RECUNOSCUT!   
  • in care te culci avand o lege si te scoli avand alta (cu alte cuvinte vorbim despre instabilitate legislativa maxima!)
  • a carei legislatie NU poate eradica mita, coruptia, spalarea de bani, evaziunea fiscala si toate celelalte infractiuni!
 
Deci, categoric ai nevoie de lucrarea 47 de Pericole Penale care-ti pot distruge afacerea!
 
II. In al doilea rand… ca detinator al unei afaceri (ori in calitatile mentionate mai sus) trebuie sa fii permanent pregatit sa faci fata acestei legislatii instabile, neclare, incomplete, dar destul de puternice sa te arunce dupa gratii!
 
Trebuie:
  • sa cunosti fiecare aspect care-ti poate incrimina afacerea, indiferent ca este vorba despre Codul Fiscal, Codul muncii, Codul Penal, Legea 31 a societatilor comerciale etc;   
  • stii ce risti in fiecare moment;   
  • cum sa eviti sa ajungi intr-o situatie care-ti poate falimenta afacerea sau te poate trimite dupa gratii.   
 
In concluzie, pentru a-ti proteja afacerea de eventualele erori, categoric ai nevoie de lucrarea "47 Pericole Penale in afaceri"! 
 
III. 47 de Pericole Penale care-ti pot distruge afacerea este UNICA lucrare de pe piata de specialitate care-ti ofera un minim bagaj de informatii penale aplicabile in domeniul afacerilor. Insumeaza in paginile sale 47 de situatii in care ori esti bun de plata, ori te pregatesti sa vezi lumea de dupa gratii!
 
Fiecare dintre cele 47 de situatii prezinta:    
  • descrierea sintetica a activitatii imputate persoanelor incriminate penal
  • solutia dispusa de instantele de judecata   
  • posibile neajunsuri ale solutiei dispuse   
  • aspecte importante de avut in vedere/persoana care raspunde pentru acestea   
  • recomandari/atentionari   
 
Scopul lucrarii este acela de a te informa corect si de a te feri in acelasi timp de primejdiile pe care articolele de lege le ascund!

Comanda ACUM si scapa de griji!
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: pericoleafaceripenal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
17 Ian 2023
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Productia si serviciile. Procesele de productie in afacerile agricole

de Idei de afaceri
11 Mar 2024
Procesul de productie reprezinta ansamblul operatiunilor care vizeaza activitati economice organizate social ce consta in obtinerea de bunuri...

Planificarea afacerii. Strategia de marketing

de Idei de afaceri
28 Sep 2023
Din punctul de vedere al planificarii de afaceri, strategia este ansamblul de operatii realizate in vederea atingerii unui obiectiv. Strategia de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]