Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Instrumentul care aduce profit pe blog: advertisingul afiliat si 4 factori de succes

de Andrioae Ruxandra 06 Iul. 2014 3266
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Advertisingul afiliat se bazeaza pe un canal de marketing prin care advertiserul plateste bloggerul pentru a-i promova produsele sau serviciile pe blog. Este o activitate comuna in randul bloggerilor sa castige bani in asemenea fel, asa ca ai putea incerca.

Exista trei tipuri de advertoriale afiliate: plata per click, plata per downloadare (in caz ca acel produs este un program care presupune a fi downloadat de vizitator pentru a putea viziona ceva pe blog) sau plata per vanzare.
 
Blogul tau poate gazdui orice se poate vinde pe internet. Iti poti monetiza blogul colaborand cu acei "comercianti" online care ofera diverse oportunitati de afaceri. Majoritatea advertiserilor de pe internet nu vor sa colaboreze cu oricine are blog, ei cauta oameni care sa aiba si sa poata sa aduca trafic. 
 
Inainte sa incepi sa iti monetizezi blogul, cauta informatii despre cum iti poti mari traficul si despre cum poti scrie intr-un stil interesant si atractiv pentru potentialii clienti.
 
Iata cativa factori de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei ca blogul tau sa iti aduca profit:
 
1. Citeste toate detaliile legate de modalitatea platii, de conditii etc.
 
2. Selecteaza un program de advertoriale afiliat care sa sustina continutul textelor tale. Reclamele care nu se potrivesc continutului tau vor fi accesate foarte putin, ceea ce inseamna un profit scazut pentru tine, plus ca nu vei fi deloc credibil in ochii cititorilor tai.
 
3. Nu exagera cu reclamele. Prea multe reclame nu numai ca iti vor face blogul sa arate suspect pentru cititori, dar vei da peste cap si motoarele de cautare, astfel vei fi marcat ca spam.
 
4. Nu te astepta sa ai profituri mari, cel putin nu din prima. In timp ce multi bloggeri pot avea un venit din advertisingul afiliat, alti bloggeri nu pot obtine aceleasi rezultate. A avea un venit inseamna ceva experienta si deprinderea unor tehnici specifice nisei de blogging.
 
Este important ce le oferi oamenilor si modul in care ii determini sa dea click pe advertorialul tau din text. Adevaratii cititori sunt aceia care iti vor accesa blogul de mai multe ori, care se vor intoarce zilnic sa vada daca ai mai postat ceva. Exista o sansa ca un procent ridicat dintre ei sa si cumpere produsul caruia ii faci reclama. 
 
Sursa: weblogs.about.com


 


Tags: afaceriafaceri onlineafaceri blogbloggeriadvertising afiliatsfaturi blogadvertorialeblog

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
17 Ian 2023
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Productia si serviciile. Procesele de productie in afacerile agricole

de Idei de afaceri
11 Mar 2024
Procesul de productie reprezinta ansamblul operatiunilor care vizeaza activitati economice organizate social ce consta in obtinerea de bunuri...

Planificarea afacerii. Strategia de marketing

de Idei de afaceri
29 Mar 2024
Din punctul de vedere al planificarii de afaceri, strategia este ansamblul de operatii realizate in vederea atingerii unui obiectiv. Strategia de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]