Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invata cum sa atingi succesul in plan personal si profesional!

de Florin Amariei 06 Nov. 2018 4089
4.67 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Succesul este dorit cu ardoare de multi antreprenori, dar nu multi il ating. Iata cum il poti TU obtine!

Succesul are mai multe definitii: bani, influenta, renume, echilibru pe toate planurile, o cariera extraordinara, relatii fantastice si benefice cu ceilalti oameni, libertatea de a calatori oriunde in lume, fara grija banilor. 
 
Cu toate acestea, nu toti oamenii au la fel de mult succes, iar sociologii si psihologii demonstreaza care sunt acele abilitati de care uitam sau pe care nu le folosim suficient de mult pentru a avea succesul dorit.
 
Cine nu vrea siguranta financiara si o casa mare pe care sa nu o plateasca timp de 30 de ani? Cine ar refuza un castig financiar care sa-l scape de toate problemele si sa-l faca sa uite de griji? Cum vi se pare un astfel de viitor in care banii nu mai sunt o problema, iar dumneavoastra va schimbati perspectiva asupra vietii astfel incat sa reusiti in orice v-ati propune?
 
Unele dintre tehnicile de succes cunoscute spun sa exersati aceeasi lovitura de 10.000 de ori. Dar daca va doriti sa aveti succes pe toate planurile? Cum veti proceda atunci? Nu veti avea suficient timp pentru a deveni un expert in toate domeniile dedicand atat de mult timp fiecaruia in parte!
 
Nici nu trebuie! Fiindca totul tine de felul in care priviti viata si de modul in care intelegeti prezentul si ceea ce exista deja in jurul dumneavoastra. Nu trebuie sa sperati ca veti castiga intr-o buna zi la loto. Va puteti construi inca de acum afacerea mult visata, puteti obtine banii mult doriti, puteti avea casa pentru care ati facut atat de multe planuri. Totul tine numai si numai de dumneavoastra si de felul in care stiti sa va folositi de abilitatile pe care le aveti deja!
 
Oamenii de succes nu au fost nascuti cu patru maini si patru picioare si nici nu au, cei mai multi dintre ei, IQ-ul oamenilor de stiinta. Sunt oameni simpli care insa au inteles lectiile pe care vi le vom oferi si noi printr-o colectie impresionanta de 365 de sfaturi eficiente pentru atragerea succesului si a bunastarii!
 
Am adunat de la unii dintre cei mai mari oameni ai lumii, din toate timpurile, comori pretioase pe care vi le oferim intr-o singura carte! Toate sunt armele de care aveti nevoie pentru a lasa viata sa va ofere ceea ce meritati! Nu ratati sansa de a primi de la viata bucuria, increderea si bunastarea de care se bucura cei pe care ii admirati de la distanta! Si ei au pornit de undeva, iar acum e sansa dvs.!

obtinere succes
 
De cate ori nu v-ati promis ca de maine veti fi un om nou? Si de câte ori nu ati incercat sa puneti la cale planuri noi, dar ati renuntat inainte de a trece la fapte? De cate ori ceva din interiorul dvs. nu v-a facut sa credeti ca nu puteti sa aveti succes sau sa obtineti jobul visat, relatia ideala, succesul in afaceri pe care il au multi de aceeasi varsta cu dvs.?
 
De acum, totul va fi simplu fiindca veti avea un ghid pe masura succesului pe care il meritati si pe care il veti avea! Fiecare capitol prezinta o colectie plina de invataturi ale succesului si intreaga colectie acopera cele mai importante aspecte ale vietii si personalitatii dvs., necesare pentru a avea succesul dorit!
 
Iata ce veti regasi in colectie! 
 
Gandita special pentru a rezolva obstacolele care acum va impiedica sa aveti banii doriti, cariera visata, relatia sau casa ideala, lucrarea cuprinde:
  • Capitolul I - Ce se ascunde in spatele succesului? Despre munca si perseverenta
  • Capitolul II – Leadershipul are legatura cu succesul individual
  • Capitolul III – Cum ne ajuta increderea sa obtinem reusita in viata
  • Capitolul IV – Avem nevoie de curaj si riscuri pentru a avea succes
  • Capitolul V – Fricile ne tin pe loc. Cum sa scapam de ele
  • Capitolul VI – Cum sa crestem profesional si personal
  • Capitolul VII – Decizii si sfaturi pentru o afacere de succes
  • Capitolul VIII – Tehnici pentru a obtine bani in orice domeniu
  • Capitolul IX – Cum ne impiedica egoul sa ajungem unde ne dorim
  • Capitolul X – Esecurile sunt parte din drumul catre succes
  • Capitolul XI – Cum recunoastem oportunitatile din spatele provocarilor?
  • Capitolul XII – Ce rol joaca talentul in drumul nostru catre succes
  • Capitolul XIII – De ce e esential sa fim recunoscatori
  • Capitolul XIV – Cum sa faci fata criticilor altor oameni
  • Capitolul XV – Cum sa vinzi mult si sa te promovezi rapid
 
Luand aceste lectii si aplicandu-le in viata dumneavoastra, succesul peste noapte devine posibil fiindca veti avea curajul sa treceti la fapte, sa nu mai amanati si sa nu mai lasati pe maine ceea ce puteti face chiar azi si ceea ce va poate schimba radical viata!

succes viata
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: succesobtinere succesghid succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Antreprenoriat pasiv. Cum poti deveni un business angel de succes

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
Un business-angel este o persoana cu experienta anterioara semnificativa si de succes in business, preferabil ca antreprenor in serie, pentru a putea...

Angajatii: Principalii jucatori care dicteaza succesul sau esecul in afacerile mici

de Idei de afaceri
09 Dec 2022
Afacerile te obliga sa devii mai agresiv, mai sociabil, mai dinamic si bineinteles, mai intelept. Dupa cum a demonstrat si campania lui Obama,...

Plan de afaceri: Structura si intrebari cheie ce iti vor aduce succesul

de Bianca Tila
22 Mar 2024
Planul de afaceri este o notiune care provine din SUA si care traduce ceea ce inseamna concept de intreprindere, concept de afaceri sau plan de...

7 sfaturi pentru succes in afaceri

de Florin Amariei
16 Iun 2021
Daca iti propui sa intri in afaceri si iti doresti sa ai parte de succes, atunci ar fi bine sa citesti aceste 7 sfaturi. Nu iti va ocupa mult timp,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]