Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invinge-l pe NU!

de Idei de afaceri 21 Nov. 2014 3469
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa te lasi infrant de un "NU"? Niciodata! Ar insemna sa cedezi fara sa lupti.

Cum il poti invinge pe NU? Iata exemplele a 10 celebritati care au stiut s-o ia de la capat si sa ajunga la succes, dupa ce s-au izbit de un refuz.

Anul 1962: patru tineri muzicieni, cam nabadaiosi de felul lor, s-au prezentat pentru o auditie la Decca Recording Company. Nu i-au facut o impresie deosebita directorului artistic. Ba chiar acesta a spus: "Nu-mi place stilul lor de interpretare. Si-apoi, grupurile de chitaristi nu mai sunt la moda!".
                                (Beatles)

1. Avea doar 17 ani cand s-a prezentat sa dea o proba pentru scoala de teatru de stat din Norvegia, tara sa de origine. A fost considerata ca lipsita total de talent.
(Liv Ullman, de doua ori nominalizata pentru premiul "Oscar", la categoria "cea mai buna actrita")

2. Ca editor de ziar, a fost concediat pentru lipsa de idei creatoare. Ca om de afaceri, a dat in cateva randuri faliment.
(Walt Disney)

2. Pe cand frecventa cursurile scolii elementare din Port Huron, statul Michigan, profesorii sai au afirmat ca era prea lent la invatatura si greoi in exprimare. Rezultatul: mama sa l-a retras pentru a-i preda lectiile ea insasi, in particular.
(Thomas Edison, unul dintre cele mai stralucite genii ale istoriei. Autor a peste 1.300 de inventii, printre care si becul electric.)

4. Dupa prima sa aparitie televizata, observatia facuta la adresa lui de catre directorul artistic de la Metro Goldwin Mayer suna ca asa: "N-are joc actoricesc. E putin chel si danseaza cu mare greutate."
(Fred Astaire)

5. Si-a inceput cariera de muzician cantand la vioara. Nu voia sa-si perfectioneze tehnica interpretand piesele altora. Canta doar compozitii proprii improvizate. Maestrul sau l-a definit drept compozitor fara mari sanse.
(Ludwig van Beethoven)

6. Parintii visau pentru el o cariera de inginer. Lui ii placea sa cante; insa profesorul sau de muzica spunea ca nu este inzestrat cu o voce frumoasa si ca n-ar putea sa se afirme in universul muzicii lirice.
(Enrico Caruso, cel mai mare cantaret liric italian)

7. Tatal ii zicea adesea: "N-ai habar de nimic: te tii doar dupa caini si dupa soareci." In autobiografie este consemnat: "Toti profesorii mei vedeau in mine un baiat cat se poate de obisnuit, cu un coeficient de inteligenta submediu".)
(Charles Darwin, fondatorul teoriei evolutioniste)

8. N-a vorbit pana la varsta de 4 ani. Profesorii il descriau ca fiind "lent in gandire, nesociabil si mai tot timpul cufundat in visurile sale absurde". Nu intamplator a fost dat afara de la scoala si i-a fost refuzata inscrierea la scoala Politehnica din Zrich.
(Albert Einstein)

9. Ca student al Universitatii Princeton a incercat sa intre in colectivul de redactie al revistei scolii. Dar nu a fost acceptat, nici macar n-a fost retinut pentru colaborari.
(Malcolm Forbes, editorul prestigioasei reviste economice americane Forbes)

10. In 1876, Rutherford Hayes, presedintele firmei care trebuia sa-i transforme inventia in produs, afirma: "E o inventie absolut fascinanta. Dar cine, oare, s-ar putea decide s-o foloseasca?!"
(Alexander Graham Bell, inventatorul telefonului)


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: celebritatisucces

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Antreprenoriat pasiv. Cum poti deveni un business angel de succes

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
Un business-angel este o persoana cu experienta anterioara semnificativa si de succes in business, preferabil ca antreprenor in serie, pentru a putea...

Angajatii: Principalii jucatori care dicteaza succesul sau esecul in afacerile mici

de Idei de afaceri
09 Dec 2022
Afacerile te obliga sa devii mai agresiv, mai sociabil, mai dinamic si bineinteles, mai intelept. Dupa cum a demonstrat si campania lui Obama,...

Plan de afaceri: Structura si intrebari cheie ce iti vor aduce succesul

de Bianca Tila
22 Mar 2024
Planul de afaceri este o notiune care provine din SUA si care traduce ceea ce inseamna concept de intreprindere, concept de afaceri sau plan de...

7 sfaturi pentru succes in afaceri

de Florin Amariei
16 Iun 2021
Daca iti propui sa intri in afaceri si iti doresti sa ai parte de succes, atunci ar fi bine sa citesti aceste 7 sfaturi. Nu iti va ocupa mult timp,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]