Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iti deschizi o afacere? Iata ce este bine de stiut de la bun inceput

de Camelia Diaconu 15 Mar. 2021 6835
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai gasit ideea perfecta de afaceri, iar planul de business este foarte bine pus la punct? Daca deja ai o strategie in detaliu a planurilor si ti-ai asumat drumul antreprenoriatului cu toate provocarile lui, iata ce nu trebuie sa omiti.

De-a dreptul o provocare, deschiderea unei afaceri este un proces lung, interesant, dar si dificil pe alocuri. O data intrat pe acest drum trebuie sa iti depasesti zona de confort si intotdeauna sa incerci sa iti depasesti limitele. Pana la urma, un antreprenor trebuie sa invete sa isi gestioneze situatiile neprevazute, dar si sa rezolve lucruri care par imposibile. Pentru a te asigura ca ai toate detaliile bine puse la punct, cinteste urmatoarele. Care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a-ti deschide propria afacere!

 
  • Sa urmezi un curs de business. Din afara, poate parea usor, insa antreprenoriatul este o cursa lunga, cu foarte multe necunoscute. O intreaga birocratie, o multime de persoane cu care trebuie sa intri in contact, de multe ori chiar o multime de refuzuri de care te lovesti, dar si multe piedici care iti stau in cale. Un curs de business in care sa inveti tainele antreprenoriatului te poate ajuta sa intelegi si mai bine business-ul, dar si care sunt principiile de baza ale afacerii. In functie de acestea, te vei orienta mult mai usor catre oportunitati.

 
  • Sa fii sigur de capitalul financiar. Indiferent de ideea de business pe care o ai, pana la urma nu trebuie sa inventezi ceva noi, ci doar sa te adaptezi la nevoile publicului. Inainte de orice, trebuie sa analizezi toate costurile pe care le implica afacerea ta. Ce presupune o lansare, cat costa chiria, de cati angajati ai nevoie, ai nevoie de masina, ce utilitati neprevazute pot aparea? Asigura-te ca dispui de un capital financiar pentru investitii neprevazute.

 
  • Sa fii la curent cu serviciile concurente. Indiferent de succesul afacerii tale, intotdeauna este indicat sa urmaresti si directia pe care merge concurenta. Fii la curent cu avantajele pe care acestia le au, care sunt lipsurile ori golurile lor si cum le poti aduce in avantajul tau prin intermediul afacerii tale. Diferentiaza-te intotdeauna de concurenta si vino in fata cu elemente care ar putea atrage atentia publicului. 

 
Urmarind aspectele de mai sus, nu iti ramane decat sa culegi roadele muncii tale. Antreprenoriatul este o munca complesiatoare, dar plina de reusite atunci cand atingi punctul culminant.


Tags: afacere nouadeschiderea unei afacerice inseamna o afacere

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]