Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazin online: Ultimele teste inainte de lansare

de Idei de afaceri 09 Feb. 2024 104
Magazin online: Ultimele teste inainte de lansare
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Magazinul tau este online, are o interfata grafica asa cum ti-ai dorit, produsele au fost adaugate si asteapta cumintele in „raft”. E timpul pentru ultimele teste, astfel incat experienta utilizatorului sa fie cea dorita de tine, iar procesul de vanzare sa decurga exact asa cum ti-ai propus. Asigura-te ca site-ul este accesibil pentru toata lumea, indiferent de dispozitiv, browser sau rezolutie.

Poti ruga cativa prieteni sa iti acceseze site-ul si sa te ajute cu o parere cat mai obiectiva cu privire la acesta, dar mai ales cu intreg procesul de vanzare. S-ar putea sa te ajute cu sfaturi foarte utile pe care le-ai scapat din vedere, iar cand ti le vor spune, vor parea atat de evidente!

Profita de luna iubirii. Promotii de care sa te indragostesti pentru antreprenori. Ghiduri cu pana la 50% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
In etapa curenta ar trebui sa simulezi cat mai mult o activitate obisnuita a utilizatorilor si ar trebui sa verifici urmatoarele:
 
- Inregistrarea contului – asigura-te ca procesul este rapid si intuitiv, iar mesajele trimise prin e-mail sunt clare si concise.
 
- Autentificarea clientului trebuie sa fie cat mai rapida, butonul cat mai bine afisat, astfel incat utilizatorul sa nu fie nevoit sa il caute pentru a accesa propriul cont.
 
- Toate produsele sa contina imagini clare, descrieri complete si detaliile cu privire la pret, transport si retur cat mai usor de identificat. Butonul de adaugare in cos sa fie cat mai vizibil si sa contina un indemn la comanda. Review-uri de produs pot creste considerabil rata de comanda (conform ultimelor studii realizate de cei de la BigCommerce.com cu pana la 74%), asa ca poti ruga prietenii sa te ajute cu cateva review-uri pertinente si obiective. In unele cazuri le poti folosi chiar si pe cele oferite de producator in campaniile promotionale.
 
- Finalizarea procesului de comanda sa se desfasoare conform planului initial, iar daca este posibil, sa il optimizam prin scaderea numarului de pasi/campuri completate.
 
- Datele de contact si de identificare ale companiei trebuie sa fie cat mai vizibile, crescand increderea cumparatorului in magazinul si produsele tale.

Profita de luna iubirii. Promotii de care sa te indragostesti pentru antreprenori. Ghiduri cu pana la 50% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
- Paginile trebuie sa fie „social friendly”, adica distribuirea lor pe retelele de social media (Facebook, Twitter etc.) sa se realizeze cat mai rapid si eficient.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: magazin onlinelansareultimele teste

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]