Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Managementul ... vietii in pasi simpli!

de Maria Nicutar 20 Mai. 2013 2434
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Viata se conduce conform regulilor asupra carora iti dai acordul. In cuvinte simple si de numar cat mai redus, am pictat scena care se petrece in mintea oamenilor eficienti, cu viziune clara. Prea multi oameni se lamenteaza in situatii grele, dificile, imposibile, cum ar spune ei.

Pentru multi, viata este condusa de altcineva, poate de extraterestrii care se joaca, de fapt, cu niste pioni, cu niste butoane. Unii chiar cred ca traiesc intr-o lume SIMS, in care exista forte superioare care vor decide, sau au decis deja, ce vei face tu mai incolo. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa te strofoci prea mult, ca oricum iti este scris in stele sa ajungi undeva, cine stie pe unde... Acesta este tot misterul vietii?

Pe de alta parte, mai sunt si cei constienti de faptul ca viata intreaga/ viata personala/ viata profesionala/ viata amoroasa si restul formelor de "viata" se conduc, se manageriaza, la fel cum procedam cu un proiect, cu un produs.

Cine a lucrat vreodata ca manager de proiect sau ca manager de produs, cu siguranta intelege asocierea facuta de mine mai sus. Cu alte cuvinte, ne asiguram ca stim tot ce trebuie despre "proiectul" de care ne vom ocupa.

Stim ce instrumente ne sunt necesare pentru a ajunge la rezultatele pe care dorim sa le obtinem. Stim si ce oameni ne pot ajuta sa ne indeplinim obiectivele si stim si ce obstacole am putea intalni in cale, ce greseli au facut altii inaintea noastra, ce greseli am putea noi sa comitem sau sa evitam ...

In cateva cuvinte, multi oameni accepta faptul ca viata se conduce ca un proiect. Depinde de tine ce rezultate poti obtine. Depinde de tine cat de mult vei munci pentru ca proiectul sa devina unul profitabil! Depinde de tine cat de mult vei tine la proiectul care te-ar putea tine treaz nopti intregi la rand, care te-ar putea aduce, cateodata, in stari de extenuare fizica si psihica. Ce conteaza cel mai mult la final este ca eforturile merita facute. La mijloc este chiar viata ta!


Sa aveti succes in tot ce faceti!



sursa foto: www.sxc.hu


Tags: management de proiectmanagement de produstehnici managementsfaturi de management

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]