Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mentorat gratuit cu profesionisti pentru startup-urile tech

de Marinache Paula 20 Ian. 2016 7619
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Startup-urile tech beneficiaza saptamanal de sesiuni de mentorat gratuite participand la TechHub Bucharest Open Hours. TechHub este primul spaţiu de co-working din Romania adresat exclusiv profesionistilor in tehnologie care isi doresc sa lucreze dintr-un mediu creativ si dinamic.

Startup-urile tech au ocazia de a discuta in cadrul unor intalniri unu la unu cu experti consacrati din industrie.

Seria de evenimente continua si in 2016 si va fi deschisa vineri, 22 ianuarie, cu o editie care il aduce ca mentor pe Dan Berte, UX Manager, Bitdefender, omul din spatele Bitdefender BOX.

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile. Startup-urile tech care vor sa invete mai multe despre UX se pot inscrie online la http://bit.ly/OHUXBerte.

Vom continua seria evenimentelor si in 2016 pentru a oferi membrilor comunitații cadrul in care pot discuta direct cu mentori si experți in domenii de interes pentru ei”, a declarat Daniel Dragomir, CEO si Co-Fondator, TechHub Bucharest.

In 2015, 43 de mentori cunoscuti in industria de tehnologie la nivel regional au discutat cu cei peste 200 de participanti la TechHub Bucharest Open Hours.

Printre acestia se numara Paul Smith (Co-Fondator & CEO, Ignite & Campus North), Jon Shieber (Senior Editor, TechCrunch US & Crunchbase), Dan Lupu (Partener, Early Bird Capital) etc.

TechHub Bucharest Open Hours continua si in 2016: vineri, 22 ianuarie, membrii comunitatii profesionistilor in tehnologie vor avea ocazia sa il intalneasca pe Dan Berte, UX Manager, Bitdefender, si sa invete astfel cum sa imbunatateasca experienta utilizatorilor pentru produsele la care lucreaza.

Sursa: How to Web


Tags: start-upstart-up techtechhubmentorattehnologie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]