Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere part-time extra job -5 Sacrificii pe care le vei face

de Camelia Diaconu 18 Oct. 2019 4984
3.63 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ai deja un job full time la care nu vrei sa renunti momentan, insa iti doresti sa iti construiesti si o afacere in paralele, atunci trebuie sa adopti un anumit stil de viata care sa te ajute in acet sens. Orice viitor antreprenor trebuie sa aiba urmatoarele calitati!

In momentul in care deja acorzi mult timp job-ului tau full time, este destul de greu sa lucrezi in paralel la o afacere de succes. Faptul ca lucrezi in paralel iti poate ocupa majoritatea timpului pe care il ai, iar de aici incepe sacrificiul. Crezi ca te poti descurca si poti sa iti schimbi viata? Poti sa ramai focusat pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus in momentul in care ai inceput afacerea? Ei bine, nu este deloc usor sa fii antreprenor, mai ales part-time pentru inceput. Iata care sunt cele mai importante sacrificii:
 
Iti sacrifici timpul cu prietenii si familia. Serile in care va strangeati cu totii si povesteati pana dimineata vor fi mai putine de acum. Imediat dupa job-ul full time pe care il ai, trebuie sa te apuci sa muncesti pentru visul tau, iar asta presupune sa reduci timpul pe care ar trebui sa il petreci cu ceilalti. Insa, nu uita ca este important sa gasesti o cale prin care sa imbini viata profesionala cu cea personala, altfel afacerea ta va fi sortita esecului. Comunicarea este extrem de importanta, asa ca nu evita pe toata lumea.
 
Iti folosesti orice timp liber extra job. Daca inainte, imediat dupa terminarea jobului erai o persoana libera si puteai face orice, acum, dupa job-ul full-time, incepe afacerea ta part-time pe care trebuie sa o dezvolti. Acum iti folosesti fiecare minut pentru afacerea ta, iar timpul este principala resursa de care ai nevoie. 
 
Iti gestionezi cat mai eficient timpul. Acum nu mai ai timp de pierdut. Fiecare minut extra job conteaza in calitatea afacerii tale pe care vrei sa o dezvolti extra. Daca ai putin timp liber, incearca sa ti-l gestionezi cat mai eficient. Sa citesti pentru a invata in permanenta cate ceva, sa urmezi cursuri, sa calatoresti in interes de serviciu, etc.
 
Nu iti mai cheltui la fel de usor banii. Ca si angajat full-time, stii ca trece luna si vine urmatorul salariu. Insa, daca extra job iti propui sa iti cresti o afacere, atunci nu iti vei mai cheltui la fel de usor banii pe care ii castigi si astepti sa generezi profit. Pentru a ajunge sa cresti, trebuie sa investesti, iar pentru a fi sigur ca nu duci lipsa de bani, cel mai bine ar fi sa iti pastrezi in fiecare luna o suma pusa de-o parte.
 
Vei deveni mai productiv. Faptul ca nu vei mai pierde timp pe alte activitati extra, te va face sa te simti cu mult mai productiv in afacere. In momentul in care ti-ai asumat aceasta responsabilitate, sacrificiul cel mai mare este acela de a te concentra pe lucrurile importante pe care le ai de facut. Asa vei reusi!


Tags: afacere part timesacrificii in afacerioportunitati in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.63 din 5 - 15 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]