Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pilonul de Antreprenoriat al PWN Romania pregateste Trusa Scale Up

de Bianca Tila 07 Iul. 2022 818
Pilonul de Antreprenoriat al PWN Romania pregateste Trusa Scale Up
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pilonul de Antreprenorial al PWN Romania se subscrie misiunii Professional Women's Network Romania prin care sprijina accesul femeilor in pozitii de conducere. Acest pas sustine initiativele private ale femeilor, potrivit unui comunicat de presa.

S-au creat programe de networking intre antreprenoare prin care asistau la seminarii pe teme de interes asupra mediului de business. De asemenea, prin acest sistem dedicat celor peste 30% de membre antreprenoare ale Asociatiei, acestea participa la sesiuni de stimulare a conectarii si inspiratiei antreprenoriale.
 
Trusa pentru Antreprenoare este cel mai cunoscut proiect al acestui pilon. Acesta a debutat in 2014 din dorinta de a oferi femeilor din comunitatea PWN Romania optiuni diverse de evolutie profesionala. Ulterior reusitei celor opt editii anuale, Trusa intra intr-o noua etapa de dezvoltare prin care se pregateste de extindere. De la un program adresat in principal educatiei antreprenoriale, doreste sa ajunga la Trusa Scale-Up, un proiect complex axat pe scalarea afacerilor conduse de femei.
 
Initial, Trusa era gandita ca o formula de sprijin pentru femeile debutante in sectorul antreprenoriatului. Faptul ca a cuprins o suita bogata de teme relevante pentru membrele comunitatii a condus catre noi drumuri pentru cele care isi doreau sa deschida o afacere. 
 
In acest sens, Trusa a evoluat pentru a se adresa si altor categorii de antreprenoare, precum, cele care aveau nevoie sa isi reconstruiasca brand-ul sau strategiile de business pentru a rezista acestei perioade dificile.
 
PWN Rolmania are in plan sa dezvolte pe mai multe paliere Pilonul de Antreprenoriat in jurul acestui program. De asemenea, Trusa se va concentra pe stabilirea noilor directii stategice ale Asociatiei in noua formula a Consiliului Director. In prezent, Daniela Mariscu este noul VP Antreprenoriat ce a preluat coordonarea pilonului de la Ioana Rentea.
 
"Acest program a crescut in mod organic, cu mult suport si cu o comunitate extraordinara de profesionisti in diverse domenii care s-au implicat in constructia si calibrarea sa pana acum. 
 
Credem ca Trusa a ajuns la o etapa de maturitate care ne permite sa trecem la nivelul urmator, astfel ca ne dorim ca, odata cu editia urmatoare, sa mergem catre Trusa Scale-Up, prin care sa abordam zone noi, ca -angel investments-, pentru membrele care doresc sa isi creasca un portofoliu propriu de investitii sau care cauta investitori pentru afacerea lor. 
 
Prin scale-up, vom crea in mod organic o punte intre antreprenoriat si investitii, pentru ca anul viitor sa mergem si mai departe, catreTrusa Unicorn, in care sa indraznim sa gandim la scara larga, asa cum ne si stimuleaza vibe-ul acestei comunitati", a declarat Daniela Mariscu.
 
Luna trecuta a avut loc ce-a de-a opta editie anuala a Trusei pentru antreprenoare. Urmeaza ca pe data de 12 iulie sa fie sarbatorite participantele si incheierea oficiala a editiei, in cadrul Garden Party-ului traditional al PWN Romania. Alaturi de acest prilej, se va marca si incheierea editiei a treia a Academiei Women on Boards si a editiei a noua a Programului de Mentorat, conform comunicatului. 
 
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: trusa scale uppwn romaniaantreprenoaredaniela mariscu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]