Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru antreprenorii la inceput de drum

de Camelia Diaconu 20 Sep. 2018 3772
3.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inceputul unei afaceri poate reprezenta una dintre cele mai dificile misiuni pentru un tanar aflat la inceput de drum. Insa, nimic nu este imposibil, sfaturile primite fiind cele mai bune considerente pentru multi dintre tinerii antreprenori. Iata cateva dintre recomandarile pe care ti le oferim, pentru a porni cu dreptul!

Sfaturi in afaceri
 

Orice tanar isi doreste sa reuseasca in propriul business, dar, cu toate astea, se intampla des sa auzim de esecuri. Cauzele sunt multiple, insa de multe ori frica prea mare de esec, din pacate, duce la situatii iremediabile. Pentru ca afacerea inseamna mai mult decat noroc, iata ce iti propunem sa faci!
 
  • Asuma-ti riscuri. Se presupune ca ai inceput o afacere tocmai datorita curajului care te defineste, asa ca fii pregatit sa ai garda sus oricand este nevoie. Poti face lucrurile din jurul tau sa functioneze doar daca iti asumi eventualele riscuri, in caz contrar, poti pierde mai mult decat te-ai gandit. 
     
  • Fa-ti un caiet de sarcini. Organizarea te va ajuta sa constientizezi mai bine care sunt lucrurile pe care le ai de facut, dar si sa tii evidenta task-urilor deja duse la bun sfarsit. Un caiet de sarcini te poate ajuta sa gandesti in avans lucrurile care ar prinde bine business-ului, in felul acesta gandesti de doua ori inainte sa actionezi.
     
  • Primeste sfaturi. Sa nu crezi ca daca ai avut curajul sa incepi o afacere esti atotstiutor. Intotdeauna sfaturile din exterior sunt de bun augur, mai ales ca apropiatii te pot ajuta intr-un mod obiectiv sa constientizezi ce este cel mai bine sa faci. Fii deschis sa asculti si bineinteles pune in practica ce crezi ca te avantajeaza cel mai bine.
     
  • Cere ajutor. Mandria nu isi are locul in antreprenoriat, asa ca cere ajutor daca ai nevoie. Oamenii iti vor respecta dorintele, ba mai mult se vor bucura sa ajute un antreprenor la inceput de drum. Nu uita ca nu este deloc usor sa incepi singur un business de succes. 
     
  • Nu renunta sa inveti. Daca ai decis sa fii antreprenor, atunci fii pregatit sa inveti in permanenta. Creaza-ti ocazii optime in care sa inveti lucruri, poate sa faci cateva cursuri de excel sau comunicare asertiva, pentru a invata cum sa colaborezi cat mai eficient cu oamenii din jurul tau. 
     
  • Colaboreaza cu oamenii potrivitii. Oamenii iti ridica business-ul si tot ei au capacitatea sa ti-l coboare, daca nu este urmarit acelasi focus pentru toata lumea. Pentru a-ti maximiza cat mai bine oportunitatile, alege sa lucrezi doar cu oameni pe care ii consideri valorosi, care sunt dispusi sa munceasca si sa isi depaseasca limitele. 
     
  • Fa si pauze. Chiar daca esti foarte concentrat pe reusita business-ului, nu uita ca ai nevoie de pauza. Deconecteaza-te de tot ce inseamna business si incearca sa faci activitati care iti plac si care te relaxeaza. Creierul are nevoie de odihna, plus ca, dupa cateva zile libere, o data reluata activitatea va fi mult mai productiva.


Tags: sfaturi pentru antreprenorisfaturi in afaceriantreprenoriat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.83 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Provocarile antreprenoriatului (si cum sa le depasesti)

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Multi dintre noi privim antreprenoriatul precum o usa a libertatii, bogatiei si idealului. Cu toate acestea, realitatea ne arata cum multi...

Antreprenoriat pasiv. Cum poti deveni un business angel de succes

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
Un business-angel este o persoana cu experienta anterioara semnificativa si de succes in business, preferabil ca antreprenor in serie, pentru a putea...

Pilonul de Antreprenoriat al PWN Romania pregateste Trusa Scale Up

de Bianca Tila
07 Iul 2022
Pilonul de Antreprenorial al PWN Romania se subscrie misiunii Professional Women's Network Romania prin care sprijina accesul femeilor in pozitii de...

5 Sfaturi pentru antreprenori - oferite de Steve Wozniak, co fondatorul Apple

de Camelia Diaconu
17 Dec 2018
De multe ori, viitorii antreprenori asteapta sfaturi, idei sau orice sugestii de la oamenii care au reusit deja in afaceri. Nu au intotdeauna curaj...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]