Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SII Romania inregistreaza o cifra de afaceri de 19 milioane de euro

de Bianca Tila 20 Iul. 2022 864
SII Romania inregistreaza o cifra de afaceri de 19 milioane de euro
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In anul fiscal 2021 - 2022, compania multinationala specializata in servicii si solutii IT a incheiat cu o cifra de afaceri de 19 milioane de euro. Fata pe perioada precedenta, acum a afisat o crestere neta de 48%.

In prezent, portofoliul SII Romania reuneste peste 60 de clienti globali din tari precum Germania, Olanda, Marea Britanie si Belgia. De asemenea, compania are la activ peste 180 de proiecte livrate cu succes, printre care proiecte de dezvoltare pentru platformele digitale complexe. In anul fiscal 2021 - 2022 sunt contractate 25 dintre acestea in industrii precum Automative, Transport si Banking.
 
In cadrul acestei companii activeaza peste 500 de ingineri. Filiala locala si-a dublat echipa operationala datorota cresterii continue inregistrate in 2021. De asemenea, la nivelul echipelor Automative, din cadrul Diviziei Ingineriei s-a inregistrat o crestere de peste 230%.
 
De asemenea, evolutia afisata s-a realizat cu ajutorul volumului si cresterii nivelului de expertiza si senioritate ale echipei. In prezent, activitatile operationale sunt organizate in jurul a doua linii principale de business: Digital si Inginerie.
 
In acest an fiscal, compania isi propune sa sustina acelasi ritm de crestere. Se axeaza pe dezvoltarea portofoliului de clienti si proiecte pe plan local si international. Pe piata IT, compania este prezenta in tari precum Franta, Danemarca, Elvetia, Spania si Germania. 
 
Expansiunea teritoriala la nivel local reprezinta un alt obiectiv pentru acest an. Compania intentioneaza sa realizeze acest lucru prin infiintarea de birouri in orase stategice, bazandu-se pe proximitatea fata de angajati si clienti. 
 
In acest an, SII Romania vrea sa ajunga la un numar de 700 de angajati, urmand ca echipa sa includa peste 1000 de profesionisti in decurs de trei ani.
 
In cadrul SII International Seminar 2022 au fost comunicate rezultatele companiei. Seminarul este unul dintre cele mai importante evenimente la nivelul SII Group, anul acesta fiind organizat de catre filiala locala. 
 
"Rezultatele de anul acesta au fost comunicate si in cadrul SII International Seminar 2022, unul dintre cele mai importante evenimente la nivelul SII Group, organizat anul acesta de catre filiala locala. Directorii Generali din toate cele 18 sucursale ale Grupului s-au reunit pentru a aborda cele mai importante aspecte privind evolutia globala a SII. 
 
Printre temele principale s-au regasit rezultatele din anul precedent, precum si strategia si ambitiile pentru anul 2022-2023. Pe langa intalnirile de business si workshopurle din primele trei zile, oaspetii au descoperit si principalele atractii ale Bucurestiului, intr-un tur dedicat", scrie Bursa.
 
"Seminarul international a fost un succes, amplificand interactiunile dintre reprezentantii filialelor SII si generand noi oportunitati de afaceri la nivel de grup", a mentionat Manel Ballesteros, CEO SII Romania.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: sii romaniacifra de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]