Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutii pentru cresterea productivitatii angajatilor

de Camelia Diaconu 24 Oct. 2018 3666
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O afacere nu va functiona niciodata daca angajatii nu sunt motivati sa munceasca, iar pentru a-i motiva, salariul nu este singura solutie. Asadar, iata cateva idei care te vor ajuta sa sporesti activitatea afacerii tale si sa ai angajati fericiti!

In prezent, tot mai multi angajatori incearca sa gaseasca solutii eficiente pentru cresterea productivitatii angajatilor. Daca pana acum partea financiara ocupa un procent major in motivarea oamenilor, acum angajatii pun pret pe tot mai multe nevoi personale si profesionale. Iar pentru a te asigura ca business-ul devine unul profitabil, tu, angajatorul trebuie sa te conformezi si sa ii oferi echipei tale un mediu de lucru cat mai eficient. Productivitatea scazuta influenteaza negativ conduita business-ului, acesta fiind unul dintre motivele care duc catre faliment.
 
Exista numeroase solutii prin care o companie ii poate motiva pe angajati, iar cateva dintre cele mai importante ti le spunem mai jos:
 
Imbunatateste task-urile zilnice. Task-uri precum verificarea sau trimiterea mail-urilor zilnice pot ocupa mult din activitatea importanta a angajatilor, motiv pentru care isi pierd interesul si concentrarea pentru ceea ce este cu adevarat important. Gaseste solutii care sa le optimizeze cat mai bine timpul efectiv de lucru. Exista programe care ii ajuta sa filtreze informatiile cu adevarat importante, dar si reminder care ii ajuta sa nu uite ceea ce au de facut.
 
Oragnizeaza un flux de lucru. Pentru a tine activitatea sub control, cel mai bine este sa ai un mod de lucru cat mai eficient. Incearca sa introduci o comunicare benefica pentru toate departamentele, pentru a te asigura ca task-urile sunt indeplinite. Acest lucru te va ajuta sa ai o colaborare eficienta cu angajatii si sa monitorizezi intreaga activitate.
 
Seteaza obiective si rasplateste-i. Target-urile lunare trebuie sa aiba un scop final motivant pentru angajati, in felul acesta oamenii sunt dispusi sa faca lucrurile mult mai bine, pentru a primi rasplata. Obiectivele setate ii vor ajuta pe angajati sa isi pastreze concentrarea pentru ceea ce au de facut. Rasplata trebuie sa fie o forma care sa ii multumeasca pe fiecare dintre ei. In urma unei sedinte poti afla ce isi doreste fiecare angajat, pentru a-l surprinde in mod placut.
 
Ofera-le beneficii suplimentare. Pe langa salariul lunar, oamenii vor fi  cu mult mai motivati daca vor primi si alte beneficii. O asigurare medicala este o forma de interes pentru multi angajati si mai ales este grija pe care angajatorul o arata angajatului. De asemenea, tot mai multi angajati imbratiseaza metoda lucrului de acasa, asa ca pune in practica un sistem prin care sa le permiti sa faca asta.
Nu uita nici de cursurile care ii ajuta sa se formeze pe plan professional. Tot mai multi angajati isi doresc sa avanseze, sa invete si sa cunoasca noi oportunitat de dezvoltare.


Tags: productivitate angajaticum iti motivezi angajatiimotivare angajatiidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]