Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 beneficii pe care si le doresc angajatii, extrasalariale

de Camelia Diaconu 28 Nov. 2018 3538
4.17 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ne aflam in perioada in care, pe langa salariul lunar, sunt importante si alte aspecte pentru a accepta un job nou. Angajatorii au inceput sa construiasca pachete atractive pentru noii angajati din dorinta de a motiva oamenii buni sa aleaga jobu-ul pe care il au disponibil. Iata care sunt beneficiile extrasalariale cele mai cerute!

Beneficiile extrasalariale sunt deseori folosite drept instrumente strategice bine definite pentru a atrage angajatii. In realitate, nimic gresit, mai ales ca si noi, angajatii, ne dorim sa dispunem si de alte plusuri la job pe langa salariu. Daca pana acum cativa ani nu existau aceste beneficii, acum ne bucuram de ele si se anunta o continua dezvoltare pe acest plan. Iata care sunt cele mai intalnite beneficii pentru a motiva angajatii!
 
  • Tichete de masa. Un venit suplimentar pe langa salariu il reprezinta tichetele de masa. Unde mai punem ca acum tichetele de masa sunt disponibile in sistem electronic, un card pe care il primesti si in fiecare luna iti este alocata suma in functie de zilele lucratoare din luna respectiva.
Este un beneficiu deoarece angajatii pot plati aproape orice in supermarket-uri cu ele si mai mult de atat, nu se mai pierde timpul cu numararea tichetelor de masa. Totul se plateste online, contactless, in orice moment.
 
  • Asigurare medicala. Unul dintre beneficiile cerute chiar si de angajati. Oamenii au nevoie sa stie ca sunt in siguranta si ca orice s-ar intampla, au o asigurare medicala care le permite sa mearga la un control sau chiar investigatie. In momentul de fata controlele medicale, cel putin in domeniul privat ajung la sume extrem de mari, tocmai din acest motiv, multi dintre tinerii din ziua de azi nu se trateaza corespunzator atunci cand au o problema. Asigurarea medicala permite angajatilor sa isi faca consultatii, ba chiar investigatii daca este cazul  si sa nu plateasca. Bineinteles ca exista o multime de pachete de asigurari medicale, insa multe dintre ele le asigura multe beneficii angajatilor. 
  • Abonamente pentru sala de sport. Faptul ca programul de munca presupune statul pe scaun aproape 8 ore pe zi, angajatorii pun la dispozitia angajatilor care isi doresc sa faca miscare chiar si pachete ce au incluse abonamente pentru sala de sport. Este tot o modalitate de a-i motiva pe angajati, dar si de a-i incuraja sa faca miscare, de a reduce stresul si starile de anxietate, pentru un stil de viata sanatos.  Exista pachete care au incluse ore de yoga care ii invata pe angajati cum sa isi gestioneze emotiile si sa se relaxeze dupa o zi grea la locul de munca.
Pe lista beneficiilor extrasalariale exista si cursuri de dezoltare, in domeniile in care angajatii isi doresc sa se perfectioneze, dar si vochere lunare sau reduceri pentru diferite activitati extra.


Tags: beneficii pentru salariatibeneficii extrasalarialebeneficii pe care le doresc angajatii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]