Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trezitul devreme si efectele sale asupra succesului personal si profesional!

de Ilinca Dobrescu 19 Iul. 2013 2965
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Se stie deja, expertii o spun, oamenii de afaceri o confirma, leaderii intaresc si ei ideea ca trezitul cat mai devreme dimineata reuseste sa aiba efecte incontestabile asupra intelectului, asupra productivitatii de care dai dovada si nu numai.

Se pare ca trezitul devreme dimineata ajuta si la consolidearea nivelului de creativitate si sporesc puterea de inovatie. Si exista numerosi oameni de succes care au pus mereu accentul pe obiceiul de a se trezi foarte devreme si impactul acestuia asupra rezultatelor pe care le obtin in viata.

Benjamin Franklin spunea ca "Mersul la culcare devreme si trezitul devreme il fac pe om sanatos, bogat si intelept."

Iata si cateva personalitati importante care au pus intotdeauna accentul pe beneficiile trezitului devreme:

Barack Obama si Michelle Obama reprezinta un cuplu pentru care trezitul devreme este o prioritate. Nu sunt persoane ale caror program sa fie chiar asa liber, asa ca pentru a se ocupa de toate sarcinile si responsabilitatile, au nevoie chiar si pe primele ore ale diminetii.

Printre personalitatile care au accentuat intotdeauna efectele trezitului devreme asupra productivitatii, se numara si Vladimir Nabokov, un romancier rus care folosea primele ore pentru a scrie. In aceasta categorie este si Margaret Thatcher, celebra Doamna de Fier despre care stim ca dormea doar patru ore pe noapte.

Alaturi de acestia, o personalitate dependenta de trezitul devreme este si Gwyneth Paltrow, o actrita de succes si personalitate in domenii precum lifestyle si welness, noteaza ZF. Si aceasta se trezeste dimineata devreme, in jurul orei 04.30, pentru a avea timp de exercitii sportive si urmarea unui stil de viata sanatos.

Nu mai prejos este Tim Armstrong, CEO-ul companiei AOL, care se trezeste la 05.00 sau 05.15, incepandu-si dimineata cu mail-uri sau exercitii fizice.

Tot devreme dimineata se trezeste si Robert IGner, CEO-ul grupului Disney si Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue. Aceasta prefera o partida de tenia la ora 05.45. La ora 06.45 este deja la birou, noteaza ZF.

Si Frank Lloyd Wright, un arhitect celebru, marturisea unui prieten, conform Daily Rituals "Adorm imediat dupa ce ma asez in pat. Apoi, ma trezesc in jur de ora 04.00 si nu pot sa mai dorm. Insa mintea mea e limpede si ma ridic din pat ca sa lucrez trei sau patru ore."

Iata doar cativa dintre numerosii oameni de succes care au reusit sa isi construiasca un stil de viata in care trezitul devreme dimineata reprezinta un aspect esential, decisiv pentru sirul de victorii pe care le asteapta. Stiti cum e... victoriile le castigam singuri, prin eforturi si succesul este intotdeauna celui care are un avantaj fata de competitorii sai.

Sa fie primele ore ale zilei cele care sa faca diferenta? Se prea poate!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: trezitul devremetrezire devreme

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]