Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viata dincolo de afaceri si cariere ... Investiti in voi si in cei dragi!

de Victor Oancea 22 Apr. 2013 2365
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Viata nu se reduce la cariera sau la afaceri. Stim cu totii ca o viata profesionala se deruleaza perfect atunci cand viata noastra personala merge struna. Si desi ni se tot spune sa nu ne aducem la birou problemele de acasa si viceversa, asa ceva nu este posibil. Avem atat de multe griji si suntem, de multe ori, rapusi de stres si probleme.

Asa ca noi va propunem cateva ghiduri care sa lucreze si pentru viata voastra personala, nu doar pentru cea profesionala:

1. Totul despre Yoga. Ghid practic pentru incepatori.
Iata ce spun specialistii despre yoga: "Prin yoga vei fi capabil sa castigi un sentiment de constientizare a corpului tau si a gandurilor tale. Iti vei putea controla respiratia si vei fi capabil ca la fiecare inhalare sa acumulezi in tine energie pozitiva, iar la fiecare expiratie sa arunci toate gandurile negative. Astfel vei crea o conexiune pozitiva intre minte si corp, iar aceasta conexiune iti va aduce numai avantaje."

In mod real, exista o serie larga de avantaje ale practicii yoga. Este cunoscut faptul ca poate elimina stresul, ameliora tensiunile psihice, depresiile si stimula sistemul imunitar. Yoga te ajuta sa iti maresti atentia si concentrarea, sa ai parte de mai multa incredere in tine si sa iti auto-induci o stare profunda de calm!

2. Top 30 de activitati si jocuri (re)creative pentru copii! Pentru parintii afaceristi sau carieristi, iata o solutie salvatoare pentru momentele in care cei mici se plictisesc. Si stim cu totii faptul ca nimic nu este mai dezastruos decat ca cel mic sa se plictiseasca. Si de televizor si desene animate suntem satui. Asa ca o solutie ideala este ghidul ce reuneste 30 dintre cele mai interesante activitati si jocuri pentru copii!

3. Cea mai buna muzica pentru relaxarea, baita si somnul bebelusului tau! Suntem si parinti, inainte de afaceristi sau carieristi si acest CD va ofera o solutie ideala pentru cateva probleme de care ne lovim adesea. Bebe e agitat, este speriat cand vine momentul baitei de seara, doarme nelinistit si nu se poate odihni asa cum trebuie ( si nici noi, ca sa fim seriosi pana la capat). Asa ca muzica special conceputa pentru relaxarea bebelusilor poate fi o solutie excelenta!


CD-urile sunt disponibile aici >>> la oferta speciala, limitata!


Tags: yogatotul despre yogaactivitati pentru copiiechilibru in viata

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]