Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 carti recomandate pentru dezvoltarea personala

de Camelia Diaconu 02 Aug. 2019 9793
4.37 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenoriatul sau orice forma de afacere necesita mult timp investit in tine. Ai nevoie in primul rand sa te cunosti suficient de bine, pentru a putea face fata provocarilor cu care te vei confrunta. Si, ce te poate ajuta cel mai bine sa te dezvolti decat lectura potrivita? Iti prezentam top 5 carti recomandate pentru dezvoltarea personala!

5 carti de dezvoltare personala
 

Este weekend si este timpul potrivit pentru lectura. In acelasi timp, este un mod constructiv de a-ti petrece timpul, pentru a te ajuta singur sa intelegi mai bine lucrurile din jur, dar si sa iti cunosti propria persoana. Sunt carti care te vor ajuta sa intelegi mai bine lumea business-ului si, de asemenea, carti care te vor face sa constientizezi ce este cu adevarat mai important acum.
 
  • 1. Puterea Prezentului - Eckhart Tolle. Este una dintre cartile de top pentru dezvoltarea personala deoarece te ajuta sa intelegi prezentul si sa eviti sa mai gandesti in trecut sau spre viitor. Cartea te face sa constientizezi impactul prezentului, pentru fiecare moment pe care il traiesti. 

  • 2. Atitudinea este totul - Jeff Keller. Este cartea care te va ajuta sa intelegi de ce anumiti oameni reusesc sa isi atinga scopurile propuse, in timp ce altii nu o fac. Care este diferenta majora care sta intre ei, dar si cum poti sa ajungi sa invingi. Atitudine, capacitate, dar si putere care sa te ajute sa intelegi cum poti sa reusesti in viata. In carte vei gasi exemple reale ale oamenilor care au resusit sa castige in viata, doar pentru ca si-au pastrat intotdeauna in minte obiectivele propuse.

  • 3. Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace - Stephen Covey.  Este cartea care a fost deja desemnata “Cea mai influenta carte a secolului XX pentru domeniul afacerilor”. Te va invata care sunt cele 7 deprinderi, printre care proactivitatea, prioritatile, actionarea, iar pe restul iti propunem sa le descoperi singur. 

  • 4. Inteligenta emotionala - Daniel Goleman. Lectura care a reusit sa aduca o revolutie in psihologie datorita analizei importante a emotiilor in ceea ce priveste dezvoltarea personalitatii umane. Vei invata despre inteligenta emotionala, inteligenta intelectuala, dar si care este calea prin care poti sa obtii succesul. Cum vei invata sa te cunosti si sa te constientizezi prin autodisciplina si empatie. 

  • 5. De la idee la bani - Napoleon Hill. Este cartea cea mai cunoscuta a lui Hill, dar si una dintre cele mai bine vandute carti din toate timpurile. Iti expune primii 13 pasi care te vor ajuta sa te imbogatesti, dar te invata si despre cum este bine sa iti constientizezi bani, prin filosofii care au in prim plan succesul si imbogatirea. “Ceea ce conteaza nu este ceea ce vei face, ci ceea ce faci chiar acum”. Asa ca, iti uram spor la citit si la pus in practica ceea ce inveti!
 


Tags: carti de dezvoltare personaladezvoltare personalacarti recomandate pentru cititdezvoltare in afacericarti pentru afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.37 din 5 - 15 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]