Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri profitabile in Romania anului 2019

de Florin Amariei 29 Ian. 2019 10034
3.99 din 41 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In acest articol vei gasi 6 idei de afaceri profitabile pe care le poti pune in practica pentru a obtine un profit decent, dar care nu iti vor ocupa tot timpul pe care il ai la dispozitie intr-o zi.

O afacere nu trebuie sa fie neaparat un chin sau o responsabilitate incredibil de mare. Daca banii pe care ii doresti a obtine din antreprenoriat nu depasesc sume fabuloase, atunci poti incerca sa pui in practica una din aceste 6 idei de afaceri profitabile.
 
1. Vanzare creatii personale
Iti place sa faci lucruri dragute sau creezi aproape opere de arta? Fie ca vorbim de tablouri, picturi, mici articole diverse sau pulovere, trebuie sa stii ca acestea pot fi vandute cu usurinta online. Nu trebuie sa iti faci nici macar un magazin al tau online, desi ar fi recomandat sa ai macar o pagina web in care produsele realizate de tine sa fie prezentate si aranjate impecabil pentru a atrage potentialii clienti.
 
La inceput nu iti va fi foarte usor, insa in timp vei putea sa intelegi ceea ce isi doresc oamenii care vin in magazinul tau virtual si chiar cheltuie bani pe produsele tale. Poti alege sa schimbi produsele o data la doua saptamani pentru a da senzatia de improspatare a posibilitatilor de cumparare si pentru a intretine interesul clientilor tai. 
 
Cu putina promovare pe social media, vei putea sa obtii cativa clienti care sa iti cumpere produsele. Trebuie, insa, sa fii atent la calitatea lor! Ceea ce vinzi poate avea un pret mai mare, insa nu vei avea niciodata scuza unui "defect de fabricatie". E vital sa nu pierzi clienti din acest motiv.
 
2. Blogging
In momentul de fata exista blog-uri care au ajuns la venituri lunare de 1.000.000 de dolari pe luna. Suna tentant, asa-i? Ei bine, aceste bloguri ofera informatii consolidate si necesare, iar unele precum CopyBlogger deja si-au format un cerc inchis de clienti de care au grija pentru ca platesc un abonament lunar pentru serviciile lor.
 
Tu poti alege sa incepi cu venituri normale din Google Ads si, in timp, sa obtii bani din sponsorizari sau afilieri. Alege-ti un subiect care iti place, scrie mult si scrie bine si... Voila! Esti blogger! Atentie, insa, la faptul ca va fi nevoie de content aproape constant pentru a-ti mentine un public interesat. 
 
3. SEO
Era absolut normal sa vorbim de SEO, daca am mentionat anterior crearea de content. Nu poti sa nu iei in calcul SEO pentru succesul oricarui site. Este vital pentru toate afacerile! Acumuleaza cunostintele necesare si poti deveni (in minimum 1 an) expert SEO. Este o calificare care se cauta si se plateste destul de bine. 
 
In plus, astfel de cunostinte relevante in indexare iti vor fi utile si pentru propriul tau proiect online. Poti incerca ghidul nostru complet privind afacerile in online, daca te intereseaza acest domeniu: GHID AFACERI ONLINE!
 
4. YouTube
Din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi expuna gandurile, ideile sau/si realizarile online. Deja mai multe vedete de duzina din Romania si-au facut cont pe YouTube pentru a obtine acei bani din publicitate. Alege subiecte de interes si comenteaza-le sau, pur si simplu, devino un vlogger.
 
5. Reparatii de PC-uri/instalari de programe complexe
Daca ai avut un PC de la o varsta frageda, atunci sigur te-ai confruntat cu cateva probleme de hardware si software. Foloseste-ti experienta de pana acum pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de asistenta IT, dar nu vor sa cheltuie sute de lei la firmele autorizate, deja cunoscute.
 
6. Spatii pentru depozitare
Oamenii incep sa acumuleze din ce in ce mai multe lucruri cumparate de care uita si pe care, odata redescoperite, nu vor sa renunte la ele. O afacere cu cateva spatii de depozitare pentru care sa percepi o chirie lunara corecta poate fi o idee excelenta de afacere care nici nu iti consuma foarte mult timp.
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim succes!
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri profitabileromania2019

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.99 din 5 - 41 voturi.

Articole conexe

Afaceri de succes in Romania pentru 2019

de Florin Amariei
12 Oct 2018
In Romania poti avea afaceri de succes, dar trebuie sa fii atent sau atenta la mai multe lucruri importante. Privim cu atentie in acest material...

Un business care prinde avant in Romania

de Alina Constantinescu
10 Nov 2016
O noua afacere a luat amploare un Romania: cea cu burgeri preparati cu ingrediente naturale, care se vand din food truck-uri, masini care isi schimba...

Topul celor mai valoroase companii din Romania

de Ilinca Dobrescu
02 Dec 2011
Joi , ZF a premiat cele mai valoroase companii din Romania, in cadrul Galei ZF 2011. Reprezentantii galei au incercat sa evidentieze companiile,...

Primul Club de polo calare din Romania

de Alina Cotae
08 Dec 2010
In conditiile economice actuale, cand majoritatea societatilor se zbate sa iasa din criza, exista persoane care sustin ca, pentru ele, efectul crizei...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]