Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A renuntat la postul de director in multinationala si a deschis o afacere cu prajituri

de Alina Constantinescu 30 Sep. 2016 8916
3.93 din 36 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cristian din Brasov, in varsta de 34 de ani, a renuntat la postul de director din multinationala pentru a incepe o afacere cu prajituri. Dupa ce a iesit din mediul corporatist, cu sprijinul sotiei si-a indeplinit visul de a incepe o afacere cu prajituri.

Dupa 8 ani lucrati in domeniul IT si vanzari, tanarul a renuntat la munca de birou, regulile stricte si rutina pentru o viata linistita. A pornit acest business de la zero, fara a avea experienta, dar cu dorinta de a realiza ceva pe cont propriu.

Pentru ca ii placeau dulciurile preparate in casa, inainte de a incepe propria afacere a urmat cateva cursuri de cofetar-patiser. Impreuna cu sotia si doi angajati au deschis mai intai un laborator, iar mai tarziu, o cofetarie.

La preparare foloseste doar ingrediente naturale, imbina gusturile si orneaza prajiturile si torturile, apoi le transporta din laborator pana la cofetarie.

"Cele mai pretentioase gusturi nu pot fi obtinute decat din cele mai rafinate si totodata cele mai simple materii prime: ouale de la gainuse, laptele, untul, frisca, iaurtul, smantana de la vacute, mierea de la albinute, fructele, legumele (folosim chiar si legume in realizarea nazdravaniilor noastre) si nucile direct din gradinita – unele dintre ele fiind de mult uitate de producatorii de alimente.", dezvaluie Cristi pe site-ul sau, lacasadeturtadulce.ro.

Este antreprenorul care le face pe toate: livreaza produsele, incheie contracte, aprovizioneaza cofetaria, preia comenzile, etc.

„Zilnic, direct din laborator sunt aduse in cofetarie zeci de prajituri si torturi, in functie de comenzi. Ciocolata mototolita, floricele pe campii, tortul curcubeu pe cerul gurii sau prajitura alba ca lamaia sunt doar cateva dintre produsele dulci cu care sunt intampinati clientii.", noteaza digi24.ro.




Tags: afacere cu prajituricofetarieafacere cu dulciuriafacere de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.93 din 5 - 36 voturi.

Articole conexe

VIDEO: De la pasiune la afacere de succes - atelier de incaltaminte

de Alina Constantinescu
19 Dec 2016
Pantofii pot schimba cu desavarsire o tinuta, o atitudine si o stare. Tinutele elegante sau casual pe care ti le construiesti nu ar avea niciun...

La 26 de ani are propria cofetarie. Cum a inceput afacerea Zexe Braserie

de Alina Constantinescu
29 Nov 2016
In 1998, Alexandru Consulea a pus bazele restaurantului cu specific romanesc Zexe. Ana Consulea, fiica lui, in varsta de 26 de ani, continua astazi...

Alex Elman a inceput o afacere de succes cu ochii larg inchisi

de Andrioae Ruxandra
05 Sep 2014
Cand Alex Elman a fost diagnosticata cu diabet juvenil, la varsta de 9 ani, doctorii au avertizat-o ca ar putea sa isi piarda vederea. "Sincera sa...

O tanara de 21 de ani a reusit sa transforme o franciza broderie intr-o afacere de succes

de Alexandra Popescu
11 Iul 2014
Maria Emma este o tanara care si-a deschis propria afacere in anul 2008, unul dintre momentele critice ale economiei mondiale. Aceasta a lasat un loc...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]