Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu accesorii handmade - George Apreutesei si marca Edora

de Zenobia Badescu 28 Oct. 2011 6436
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pasiunea pentru frumos şi dragostea pentru femei au dus la naşterea, în urmă cu câţiva ani, … nu, cum aţi putea crede, a unor copii, ci a unor bijuterii. Aceleaşi elemente esenţiale într-o astfel de activitate întreţin şi astăzi pasiunea pentru creaţie a lui George Apreutesei. Bărbaţii sunt remarcabili bucătari, bijutieri şi aşa mai departe. Să ne cunoască ei mai bine gusturile?

ÎnarmaÅ£i cu multă răbdare, putere de concentrare ÅŸi imaginaÅ£ie, ei încearcă să ne cucerească prin orice mijloc. Chestia asta cu bijuteriile le reuÅŸeÅŸte de minune! George îÅŸi doreÅŸte să ofere doamnelor ÅŸi domniÅŸoarelor, prin creaÅ£iile sale, mai multă eleganţă, armonie, forţă ÅŸi unicitate. Dar ÅŸi un răsfăţ lasciv.

Ce femeie nu-ÅŸi doreÅŸte aÅŸa ceva? Asta a ÅŸtiut ÅŸi el când s-a dedicat acestei afaceri. Totul a început imediat după terminarea facultăţii, moment în care a decis să înceapă o activitate pe cont propriu în care să poată îm-bina abilităţile de bun organizator cu dragostea pentru femei ÅŸi pasiunea pentru frumos.

Unul dintre principalele obstacole întâmpinate la început a fost chiar găsirea unui nume pentru firmă.

„Voiam ceva interesant, ceva care să rămână în mintea clienÅ£ilor. În lipsa unui buget pentru a angaja o agenÅ£ie de publicitate, m-am descurcat singur ÅŸi chiar foarte bine, optând pentru numele de Edora. Nu a fost deloc uÅŸor, dar nu am renunÅ£at în momentele de «criză» care au fost destul de multe pe parcursul celor 5 ani de activitate. Acesta e secretul: «What doesnt kill you makes you stronger», după cum zicea Nietzsche. La început am folosit materiale mai puÅ£in costisitoare, apoi am obÅ£inut autorizaÅ£iile nece-sare pentru a lucra cu metale preÅ£ioase.

Bijuteriile Edora sunt toate confecÅ£ionate manual. ConÅ£in pietre semipreÅ£ioase montate în argint puritate 925. De curând am lansat ÅŸi un sub-brand, accesoriile-fantezie Kerra, acestea fiind o alternativă la bijuteriile din argint. Pentru a le face cunoscute ÅŸi a le vinde, iniÅ£ial am pornit doar cu magazinul online edora.ro, o variantă mult mai simplă decât cea care este acum. Ulterior am dezvoltat partene-riate în Å£ară, creând o reÅ£ea de distribuÅ£ie.”

Idei de Afaceri: Mai precis, ce vă inspiră în realizarea bijuteriilor Edora?
George Apreutesei: Mă inspiră feminitatea, cu ce are ea mai spectaculos. La realizarea bijuteriilor Edora am pornit de la ideea că feminitatea trebuie să se reflecte în tot ceea ce poartă o femeie. Åži cum am putea mai bine să asortăm feminitatea, decât cu o bijuterie?

Idei de Afaceri: Adevărat! Este o legătură indisolubilă. Deci vă adresaÅ£i doar femeilor? George Apreutesei: Da, clienÅ£ii noÅŸtri sunt în general domniÅŸoare ÅŸi doamne între 25 ÅŸi 45 de ani, din mediul urban, interesate de tendinÅ£ele modei, dar ÅŸi de unicitatea ÅŸi frumuseÅ£ea creaÅ£iilor handmade.

Idei de Afaceri:
Cadourile corporate pe care le oferiÅ£i au ceva diferit în comparaÅ£ie cu celelalte tipuri de cadouri?
George Apreutesei: Cadourile corporate sunt bijuterii create împreună cu clienÅ£ii noÅŸtri persoane juridice, cărora le oferim cele mai adecvate soluÅ£ii personalizate pentru cadouri sau campanii promoÅ£ionale.

Idei de Afaceri: Cum vă faceţi cunoscută oferta?
George Apreutesei: Avem un plan de marketing foarte bine structurat. În general, promovarea se face online, dar ÅŸi prin ziare ÅŸi reviste de modă sau participând la târguri de profil.

Edora oferă garanÅ£ie pentru produsele sale. În plus, poate veni la sediul firmei dumneavoastră pentru a vă prezenta produsele ÅŸi a vă oferi sfaturi specializate. În paralel, firma organizează cursuri pentru realizarea de bijuterii.

>>>Ghidul complet care va ajuta sa ridicati de la zero o afacere profitabile cu accesorii handmade!


Tags: edorageorge apreuteseibijuteriiaccesorii handmadebijuterii handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]