Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bianca Tudor, antreprenor: ''Femeile nu concureaza in afaceri cu barbatii, se completeaza''

de Stanciu Ioana 22 Mar. 2017 8861
3.58 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O cheama Bianca Tudor, este consultant de branding si antreprenor, iar de 3 ani incurajeaza femeile sa intre in afaceri. Munca ei a dat roade, iar in prezent reteaua internationala Elite Business Women, pe care a fondat-o, numara peste 6.000 de femei care au reusit sa performeze in mediul de afaceri.

Bianca Tudor si-a inceput cariera inca din primul an de facultate, lucrand intr-o multinationala. Cu timpul, a capatat experienta, si-a descoperit aptitudinile manageriale, iar la 22 de ani ajunge Directorul de Training si Dezvoltare Personala pentru Organizatia Globala Junior Chamber International. Managerii au remarcat-o rapid pe tanara, iar dupa ce au avansat-o ca membru al board-ului de conducere, in anul 2012 s-a alaturat unui proiect al Comisiei Europene – “Equality Pays Off” – desfasurat atat in Bucuresti, cat si in Viena. Dupa ce proiectul s-a finalizat cu success, avand rezultate notabile pe plan international, Bianca Tudor si-a dat seama ca le poate oferi incredere si curaj si altor femei care vor sa patrunda in lumea afacerilor.

Din aceasta dorinta de a impartasi si altor femei povestea ei de succes, a luat nastere si Elite Business Women, o comunitate a femeilor antreprenor care se dezvolta de la an la an, nu doar la nivel national, ci si la nivel international. In prezent, reteaua a depasit 6.000 de romance din tara si din Diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, in cadrul conferintelor organizate in Romania, Portugalia si Marea Britanie.

Cu toate acestea, Bianca Tudor nu este de acord cu ideea de discriminare pozitiva a femeilor, ci este de parere ca o femeie poate performa la fel de bine ca un barbat fara sa primeasca un ajutor suplimentar.

“Femeile nu au nevoie de ajutor ca sa ajunga in pozitii de top management, ci au nevoie de o structura si modele de performanta in afaceri. Din nefericire, nu exista cultura antreprenoriala in Romania, nu exista educatie antreprenoriala la noi in tara, de aici si misiunea Elite Busines Women, o retea care isi si-a propus, inca de la fondare, sa promoveze antreprenoriatul in randul femeilor si sa scoata in evidenta performantele adevarate.

De ce femeile? Pentru ca sunt peste 240.000 de firme infiintate de femei, care genereaza peste 740.000 de locuri de munca. Este o forta uriasa pe care eu, impreuna cu echipa pe care o coordonez, am vrut sa o aratam lumii intregi. Femeile din Romania sunt puternice, au dat dovada de competenta si au dezvoltat strategii noi in afaceri, insa au nevoie de mai multa incredere in sine, de mai mult curaj si de oameni care sa le asculte ideile. Nu suntem in concurenta cu barbatii, din contra, latura creativa a femeilor se completeaza cu latura pragmatica a barbatilor. De aici izvoraste performanta”, declara Bianca Tudor.

In 2017, Bianca Tudor a dezvoltat un proiect unic in Romania – Media Kit pentru IMM-uri – care are menirea de a promova, atat la nivel national, cat si international, afacerile autohtone conduse de reprezentantele sexului frumos.


Tags: afaceri de topbrandingantreprenoriateducatie antreprenoriala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.58 din 5 - 6 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]