Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de mult conteaza cum te imbraci cand esti afacerist?

de Adela Simonescu 13 Iun. 2013 3650
2.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conteaza enorm, ar spune multi. Si au perfecta dreptate. Conteaza enorm sa fii imbracat asa cum trebuie, nu asa cum te-ai imbraca daca ai lucra la Hollywood, nu asa cum crezi ca vor clientii sa te vada imbracat, nu asa cum trebuie ca sa impresionezi pe cineva, ci asa cum trebuie ca sa te simti bine in pielea ta!

O mare parte dintre afaceristi aleg costumul si cravata. Altii merg pe ideea ca o pereche de jeans si un sacou casual reprezinta alegerea perfecta. Altii merg in bermude si le merge de minune.

Tot ceea ce trebuie sa intelegem este faptul ca maniera in care ne imbracam ne reprezinta afacerea. Ati vazut vreodata o pereche de pantofi intr-un magazin de lux? Cu siguranta! Acum, imaginati-va ca aceeasi pereche de pantofi se afla in piata, pe o taraba amarata, alaturi de papuci de casa si halate de baie.

Care pereche este cea pe care ati da 200 de ron? Care pereche este cea care detine nivelul de calitate mai inalt? Care pereche este de lux si care nici nu merita testata?

Exact! Testul de fata va arata ce se intampla in mintea clientilor nostri, in mintea asociatilor, partenerilor de afaceri, angajatilor si managerilor nostri cand ne vad imbracati ca la carte si cand acest lucru nu se intampla!

Asa ca data viitoare cand iesiti din casa, puneti-va in locul clientilor, angajatilor si partenerilor de afaceri si stabiliti ce vedeti. Stabiliti ce sentimente treziti in ceilalti, ce figura impuneti, daca este respect sentimentul pe care il transmiteti, daca este amuzament si joaca, daca este creativitate si flexibilitate, daca este seriozitate si disciplina!

Nu uitati ca maniera in care va imbracati arata ce parere aveti despre voi si despre cei din jur, daca va respectati si cat de mult tineti la imaginea dvs( Daca nici voi nu va pretuiti, cei din jur sigur nu o vor face). Mai mult, nu neglijati faptul ca maniera in care va imbracati poate decide daca o negociere se va solda cu rezultate exceptionale sau nu, daca un client va fi castigat in portofoliul dvs sau va trece in tabara competitiei!

Util de cunoscut este faptul ca, in urma testelor efectuate de specialisti, s-a demonstrat faptul ca cea mai mare pondere din impresia pe care o facem pentru cei din jur, este decisa de partea de sus a corpului, de la umeri in sus, mai exact.

Aici discutam despre chip, despre coafura si despre gulerul camasii!

Mult succes, afaceri profitabile si shopping inteligent!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: cum te imbraci in afacerivestimentatie de afaceriimbracaminte de afaceriafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cele mai puternice femei de afaceri si cum au ajuns acolo!

de Idei de afaceri
09 Iul 2019
In lumea afacerilor nu este tocmai usor sa urci in cele mai puternice topuri. Insa in top Forbes si-au facut loc de-a lungul anilor diferite...

4 pasi esentiali pentru a avea succes in afaceri

de Florin Amariei
30 Apr 2021
Nimeni nu iti va garanta vreodata ca vei avea succes in afaceri. Dimpotriva, sansele sunt mai mari sa gasesti multe bete-n roate. Noi iti propunem sa...

6 idei de afaceri profitabile in Romania anului 2019

de Florin Amariei
29 Ian 2019
In acest articol vei gasi 6 idei de afaceri profitabile pe care le poti pune in practica pentru a obtine un profit decent, dar care nu iti vor ocupa...

Afacere romaneasca premiata cu 50.000 de euro

de Florin Amariei
13 Nov 2018
Un om de afaceri roman aflat la inceput in cariera de antreprenor a fost premiat cu 50.000 de euro pentru afacerea sa din Cluj si Bucuresti....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]